Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Geaarde schoonheid Volgens mij wil iedereen zo lang mogelijk rimpelloos en fris door het leven gaan. Dat er niet aan je gezicht is af te lezen of je veel hebt meegemaakt. Ik zou het in ieder geval wel fijn vinden als ik iets minder denkrimpels (fronsen) boven mijn wenkbrauwen had. Als je nog jong bent, kan het nog wel bijtrekken maar er komt een leeftijd waarop er steeds meer blijft staan. Als een permanente afdruk van al je piekeruurtjes. Gelukkig zit ik nog in de leeftijd dat het af en toe weer bijtrekt en met bijvoorbeeld yoga en meditatie kun je ook veel doen. Maar soms gebeurt er iets waardoor het lijkt alsof ze er zo weer in springen, die afdrukken van het fronsen.  De herfst en winter zijn bijvoorbeeld de seizoenen waarin veel mensen last krijgen een (extreem) droge huid door temperatuurverschillen en het meer binnen leven in de lucht van centrale verwarming. Wat ook weer invloed heeft op hoe je huid eruit ziet.

Wat de oorzaak ook is en hoeveel rimpels je ook hebt, ouder worden heeft ook zijn charme. Iedereen krijgt op den duur te maken met verlies van elasticiteit, het is maar hoe je het draagt. Een oudere vrouw of man met lachrimpels waaruit blijkt dat ze veel gelachen hebben in hun leven kan bijvoorbeeld heel aantrekkelijk zijn. Dat kun je vaak ook nog aflezen aan de pretlichtjes die nog steeds in hun ogen te zien zijn. En ook bij een bejaarde vrouw die nog steeds plezier heeft in het leven, vallen de rimpels in het niet bij de (levens) vreugde die ze uitstraalt. Het wordt vervelend als je er al heel jong ouder uit gaat zien door een ongezonde levensstijl.

Er zijn een aantal belangrijke dingen die je kunt doen voor je uitstraling en schoonheid. En om vroegtijdige veroudering tegen te gaan. Gezonde voeding die vol zit met antioxidanten, zoals verse groente en fruit. Hoe verser, hoe meer levenskracht en hoe meer echte voeding voor je lichaam. Elke dag in ieder geval 30 minuten intensief bewegen, op de manier die bij jou past, zoals wandelen, fietsen, dansen en/of yoga. Er plezier in hebben is misschien wel het allerbelangrijkste.

Verder kun je slapend mooi worden en blijven. Een goede nachtrust is heel belangrijk in het tegengaan van vroegtijdige veroudering. Niet voor niets spreken we wel van een schoonheidsslaapje. En daar komt het aarden om de hoek. Geaard slapen verbetert de nachtrust, de bloedsomloop en het energieniveau gedurende de dag. Ook zorgt het voor de toevoer van antioxidanten, die vroegtijdige veroudering tegengaan. Behalve aardingslakens voor het aarden tijdens de nacht, kun je vanaf zaterdag 14 november ook onze nieuwe aardingskussenslopen bestellen. Deze bestaan voor een heel groot deel uit zilver. Zilver dat voor 99,9 % puur is. Zilver is antibacterieel en werkt goed tegen ontstekingen. Daarom werkt het bijvoorbeeld ook goed tegen plekken op je gezichtshuid die zijn ontstaan door een ontsteking. Je huid gaat meer stralen en van mensen die al een tijd op de kussenslopen hebben geslapen, weten we ook dat ze een gladdere huid krijgen en het de haargroei op het hoofd bevordert. Je krijgt er, na een aantal maanden zo langzamerhand een stralende huid en een vollere haardos van.
 
  Earthing Nederland     09-11-2015 17:01     Reacties ( 0 )
Reacties (0)

Geen reacties gevonden.

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
qk153i1e5z6J5Z5t9n3Y704G97Po1644.jpg
Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 

 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy