Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Aarden vermindert of elimineert jet lag.

Op elk punt aan de oppervlakte van de planeet fluctueert de energie van de Aarde afhankelijk van de positie van de zon en de maan, waardoor cycli worden gecreëerd, zoals de circadiaanse cyclus (ook wel de biologische klok genoemd). Dit verklaart hoe passagiers, na lange vluchten over vele tijdzones heen, hun interne klok kunnen resetten naar de "lokale tijd" en snel het effect van jet lag kunnen verminderen door blootsvoets buiten te lopen of te aarden of geaard te slapen nadat zij op hun bestemming zijn aangekomen.
Overigens denken we dat Aarden leidt tot een veel grotere fysiologische stabiliteit, omdat de diverse lichaamsritmes niet alleen zich afstemmen op de licht-donker cyclus, maar met al de natuurlijke ritmes van de omgeving.

Er zijn diverse topmodellen en zakenlieden die veel reizen melden, dat zij veel baat hebben bij geaard slapen.

"De laatste keer dat ik terug kwam uit de Verenigde Staten had ik de hele nacht in het vliegtuig niet geslapen en was erg moe toen ik thuis kwam. Ik ben die avond vroeg naar bed gegaan en heb een lange nacht in de Recovery Bag geslapen. De volgende dag heb ik geen enkel moment een energiedip gehad en ging ik op mijn gewone tijd naar bed. Ik had voor het eerst geen enkele last van een jetlag. Niemand die in de gaten had dat ik die dag ervoor uit de Verenigde Staten kwam en een tijdsverschil van 8 uur had moeten overbruggen".
Jan van Stiphout
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
  
 
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
 
 
 
0V5dQZbEWU218GpAt7U3982593LF727W.jpg

Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy