Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Aardingskrulsnoer 5,5 meter voor patches, universele aardingsmat of producttester
1 Reviews | Review toevoegen

Het aardingssnoer is een krulsnoer van maximaal 5,5m lang die aangesloten kan worden op alle Earthing producten, behalve op de aardingsonderlakens

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 12,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 
Het aardingssnoer is een krulsnoer (gekruld zoals bij een snoer van een vaste telefoon) van maximaal 5,5m lang die aangesloten kan worden op alle Earthing producten, maar is speciaal bedoeld voor aan de oranje aardingsband, de product tester, voor op de patches of op de universele mat. Alle kabels en snoeren voor de aansluiting van aardingsproducten zijn speciaal hiervoor ontworpen en hebben een hoge weerstand ingebouwd voor de veiligheid. 
Let op: dit krulsnoer past niet op onze aardingsonderlakens, de groene polsband, de wikkelbanden en de canvas aardingsmat.

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Annet - 26-08-2021 12:15

Goed

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
  
 
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
 
 
 
0V5dQZbEWU218GpAt7U3982593LF727W.jpg

Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy