Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Uit een onderzoek uit 2011, Earthing the Human Body Influences Physiologic Processes, uitgevoerd door de artsen K. en P. Sokal, is gebleken, dat aarden een regulerend effect heeft op de werking van de schildklier: bij een traag werkende schildklier zal aarden zorgen voor een verhoging van de vrije thyroxine (T4) en TSH.

Ook blijkt uit ervaringen, dat aarden de werking van de schildklier kan beïnvloeden. Mensen die medicijnen voor een traag werkende schildklier innemen, moeten opletten als er zich tekenen van een overdosis gaan voordoen. Een aantal vrouwen die medicijnen voor een traag werkende schildklier gebruikten, vertelden aan Clint Ober dat ze hartkloppingen kregen toen ze gingen aarden, een teken van een te hoge dosis medicijnen. Toen hun arts eenmaal de dosis had verlaagd, verdwenen de symptomen.

Mensen die medicijnen voor een traag werkende schildklier gebruiken, dienen dan ook met hun arts te overleggen als ze veranderingen waarnemen zodra ze gaan aarden.

Er zijn nog geen wetenschappelijke onderzoekingen gedaan naar de werking van aarden op een te snel werkende schildklier, maar omdat aarden zo natuurlijk is, is ook daar de verwachting dat aarden de werking van de schildklier kan ondersteunen.
 
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy