NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Schildklierproblemen

AARDEN REGULEERT DE WERKING VAN DE SCHILDKLIER

Uit een onderzoek uit 2011 (Experiment 3), Earthing the Human Body Influences Physiologic Processes, uitgevoerd door de artsen K. en P. Sokal, is gebleken, dat aarden een regulerend effect heeft op de werking van de schildklier: bij een traag werkende schildklier zal aarden zorgen voor een verhoging van de vrije thyroxine (T4) en TSH.

Ook blijkt uit ervaringen, dat aarden de werking van de schildklier kan beïnvloeden. Mensen die medicijnen voor een traag werkende schildklier innemen, moeten opletten als er zich tekenen van een overdosis gaan voordoen. Een aantal vrouwen die medicijnen voor een traag werkende schildklier gebruikten, vertelden aan Clint Ober dat ze hartkloppingen kregen toen ze gingen aarden, een teken van een te hoge dosis medicijnen. Toen hun arts eenmaal de dosis had verlaagd, verdwenen de symptomen.

Mensen die medicijnen voor een traag werkende schildklier gebruiken, dienen dan ook met hun arts te overleggen als ze veranderingen waarnemen zodra ze gaan aarden.

Er zijn nog geen wetenschappelijke onderzoekingen gedaan naar de werking van aarden op een te snel werkende schildklier, maar omdat aarden zo natuurlijk is, is ook daar de verwachting dat aarden de werking van de schildklier kan ondersteunen.