Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 

Verminder of stop snurken door te gaan slapen op een aardingsonderlaken!

Snurken is voor veel mensen een probleem. Het verstoort niet alleen de nachtrust van de partner, maar je slaapt zelf ook minder diep als je snurkt. Een goede nachtrust is ontzettend belangrijk voor de gezondheid en voor het energieniveau.

Op een aardingslaken slapen verbetert de nachtrust. Door contact met de aarde verdwijnt de spanning van je lichaam en krijgt het corisolniveau een natuurlijker verloop. Bijna iedereen die geaard is gaan slapen, merkt dat zijn slaap is verbeterd en wordt uitgeruster wakker. En de partner van de snurker weet te vertellen dat vaak het snurken is gestopt. Dit heeft op beiden een positief effect!

Waarom snurken vaak vermindert of zelfs stopt als je geaard gaat slapen

Mogelijke oorzaken dat het snurken vermindert of zelfs verdwijnt als je geaard gaat slapen zijn:
* de stress vermindert
* de inductiespanning, veroorzaakt door de elektrische leidingen en eventueel elektrische apparaten, verdwijnt voor meer dan 90%
* het bloed klontert minder, waardoor het gemakkelijker stroomt door alle kleine haarvaten in je hoofd
* chronische ontstekingen in en rond het gebied van neus en keel verminderen

Wij krijgen veel enthousiaste reacties van mensen die geaard zijn gaan slapen en na één nacht al opbellen om te vertellen dat hun partner niet meer snurkt. Dit geldt misschien niet voor iedereen die geaard is gaan slapen, maar wel voor het merendeel.
Ook zijn er meerdere mensen die vertelden, dat zij de aansluiting van het aardingslaken 's nachts hadden verbroken, waarna hun partner binnen een kwartier weer begon te snurken. Het snurken hield pas op, nadat zij het aardingslaken weer hadden aangesloten!

Inmiddels zijn er al zo veel positieve reacties gekomen van mensen van wie de partner niet meer snurkt, dat Aarden wel eens een van de beste manieren zal blijken te zijn om van het snurken af te komen. Het is zeker de meest natuurlijke manier, het is prettig en niet duur!

Daarbij heeft deze manier om van snurken af te komen ook nog vele andere voordelen.
Geaard slapen vermindert onstekingen en pijn en verbetert het zelfhelend vermogen van het lichaam en de algehele gezondheid.
Je slaapt beter, je gaat je beter voelen en er beter uitzien!


Er zijn ook meldingen van mensen die last hadden van slaapapneu en waarvan de symptomen zeer sterk verminderden, nadat zij geaard gingen slapen.
Kijk ook hier rechts bij slaapapneu
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy