Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Er zijn diverse therapeuten die een Aardingsmat gebruiken tijdens of na een sessie.

Massage therapeuten melden, dat zij meer sessies kunnen geven en minder vermoeid raken als zij zelf geaard zijn tijdens het masseren. Daarbij ontvangt de cliënt ook de voordelen van het Aarden. Het aardige is, dat de cliënten later melden dat zij beter hadden geslapen na de behandeling of beter uitgerust waren.
Ook zijn er massage therapeuten die de cliënt op een Aardingsmat leggen tijdens de massage sessie. Zij melden dat de cliënt zich meer ontspannen voelt tijdens en na de sessie.

Er zijn therapeuten, die hun cliënt laten Aarden aan het einde van een sessie. Zij melden dat sommige cliënten vertellen, dat dit iets toevoegt aan de sessie. Andere cliënten vertellen, dat zij meer ontspannen zijn en tot rust gekomen als zij weer naar huis gaan.

Ook vertellen therapeuten, dat zij aan het einde van de dag minder vermoeid zijn als zij af en toe tijdens de dag, tussen afspraken van cliënten door, even Aarden met behulp van een Aardingsmat.
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
qk153i1e5z6J5Z5t9n3Y704G97Po1644.jpg
Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 

 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy