NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Vermoeidheid

DE INVLOED VAN ONNATUURLIJKE ENERGIE
Steeds meer mensen zijn tegenwoordig (chronisch) vermoeid. Een van de oorzaken is dat we continu wonen en werken in een omgeving met elektromagnetische straling. Door de elektrische leidingen in muren en apparaten staat er via inductie continue een wisselspanning op ons lichaam. Dit is onnatuurlijk en ervaart ons lichaam als stress. Hierdoor gaat de energie uit onze belangrijke organen naar onze ledematen en brengt ons in paraatheid om te vechten, vluchten of bevriezen. De stress reactie van ons lichaam zorgt voor de afgifte van met name het hormoon cortisol.

AARDEN VERMINDERT DE INVLOED VAN ONNATUURLIJKE ENERGIE
Als we gaan aarden bij het werken achter de computer en tijdens onze slaap, dan verlagen we hierdoor met meer dan 90% de wisselspanning op ons lichaam. Daardoor gaat ons stress niveau naar beneden. Ook zal het cortisolniveau langzaam weer een natuurlijker verloop krijgen. Hierdoor zullen we langzaam meer energie krijgen en zal ons immuunsysteem weer beter gaan werken.

AARDEN VERMINDERT OP NATUURLIJKE WIJZE HORMONALE STRESS
De bijnieren zijn als twee kapjes gelegen op de nieren en spelen een grote rol in het endocrien (hormonaal) systeem. Ze produceren veel hormonen. Ze zijn daarmee onder andere verantwoordelijk voor onze energieproductie, metabolisme, het immuunsysteem, bloedsuikerspiegel, vetopslag en hoe we omgaan met stress.

Bij een langer durende stressreactie verhogen de bijnieren eerst hun productie van cortisol op een vlucht, vecht of bevries situatie. Cortisol laat de bloedsuikers stijgen en ook vaak de bloeddruk. Naarmate de stress langer aanhoudt raken de bijnieren meer en meer uitgeput en produceren ze daardoor minder cortisol waardoor we moe worden en allerlei andere vage klachten krijgen.
De bijnieren kunnen hun taken niet meer goed uitvoeren. Met uiteindelijk onder andere (extreme) vermoeidheid als gevolg.
Fysiek verbonden zijn met de aarde betekent dat we in het 0-potentiaal - het helende veld -van de aarde opgenomen zijn. Het effect is onder andere dat de elektrische spanning van alle lichaamscellen verbetert waardoor voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen en afvalstoffen beter afgevoerd. De elektrische signalen beïnvloeden bijvoorbeeld het zenuwstelsel, de bloedcirculatie, de zuurstofopname, de hormoonbalans, de celstofwisseling, en na een aantal nachten geaard slapen zal het lichaam in alle cellen doorvoed raken en versterkt.

MET AARDEN MINDER VERMOEID DOOR MINDER ONTSTEKINGEN
Omdat aarden de oorzaak van ontstekingen wegneemt en het immuunsysteem beter gaat werken, zal het lichaam minder energie hieraan kwijt zijn.

Pijn ontstaat in ons lichaam op plekken, waar een onstekingsreactie heeft plaatsgevonden. Vaak is de ontsteking niet helemaal verdwenen na het genezingsproces.  Een lage onstekingsgraad, die vaak niet wordt herkend, kan jaren doorgaan, gezond weefsel beschadigen en energie verspillen. Aarden kan dit proces doorbreken en zo het energieniveau verbeteren. Hierdoor zal de vermoeidheid afnemen. 

MET AARDEN MINDER VERMOEID DOOR VERBETERDE ZUURSTOFOPNAME 
Met aarden gaat het bloed beter stromen en vervoert het meer zuurstof.
De verbeterde spanning op de celwanden maakt dat voedingsstoffen, ook zuurstof beter worden opgenomen en afvalstoffen beter worden afgegeven. 
Dit betekent meer zuurstof naar en een betere voeding van de cellen. Hierdoor zal iemand meer energie krijgen.

MET AARDEN MINDER VERMOEID DOOR BETERE EN DIEPERE SLAAP
Ook slapen mensen dieper en rusten ze beter uit als ze geaard slapen. 
De aanmaak van het slaaphormoon melatonine en de afgifte ervan gedurende de avond en nacht normaliseert. Een goede en diepe slaap is onmisbaar om fit de dag door te komen. 
Dit zorgt ervoor, dat mensen die geaard slapen, meer energie hebben. 

We krijgen regelmatig te horen, dat mensen, nadat ze zijn gaan aarden, zich een heel ander mens voelen en veel meer zin hebben om zaken aan te pakken.
"Aarden heeft mijn leven veranderd" is een veelgehoorde uitspraak!