Categories
Pages
Your shopping cart is empty.
Menu
 

Steeds meer mensen vermoeid

Steeds meer mensen zijn tegenwoordig (chronisch) vermoeid. Een van de oorzaken is dat we continu wonen en werken in een omgeving met elektromagnetische straling. Door de elektrische leidingen en apparaten staat er via inductie continue een wisselspanning op ons lichaam. Dit is onnatuurlijk en ervaart ons lichaam als stress. Hierdoor gaat de energie uit onze belangrijke organen naar onze ledematen (vecht of vlucht reactie).
De bijnieren zijn als twee kapjes gelegen op de nieren en spelen een grote rol in het endocrien (hormonaal) systeem. Ze produceren veel hormonen. Ze zijn daarmee onder andere verantwoordelijk voor onze energieproductie, metabolisme, het immuunsysteem, bloedsuikerspiegel, vetopslag en hoe we omgaan met stress.
De bijnieren verhogen eerst hun productie van cortisol op een stressreactie. Cortisol laat de bloedsuikers stijgen en ook vaak de bloeddruk. Naar mate de stress langer duurt raken de bijnieren meer en meer uitgeput en produceren ze daardoor minder cortisol waardoor je moe wordt en allerlei andere vage klachten krijgt.
Ze kunnen hun taken niet meer goed uitvoeren. Met uiteindelijk onder andere (extreme) vermoeidheid als gevolg.
Als we nu gaan aarden bij het werken achter de computer en tijdens onze slaap, dan verlagen we hierdoor met meer dan 90% de wisselspanning op ons lichaam. Daardoor gaat ons stress niveau naar beneden. Ook zal het cortisolniveau langzaam weer een natuurlijker verloop krijgen. Hierdoor zullen we langzaam weer meer energie krijgen en zal ons immuunsysteem weer beter gaan werken.

Minder vermoeid door minder ontstekingen

Omdat Aarden de oorzaak van ontstekingen wegneemt en het immuunsysteem beter gaat werken, zal het lichaam minder energie hieraan kwijt zijn.
Pijn ontstaat in ons lichaam op plekken, waar een onstekingsreactie heeft plaatsgevonden. Vaak is de ontsteking niet helemaal verdwenen na het genezingsproces.  Een lage onstekingsgraad, die vaak niet wordt herkend, kan jaren doorgaan, gezond weefsel beschadigen en energie verspillen. Aarden kan dit proces doorbreken en zo het energieniveau verbeteren. Hierdoor zal de vermoeidheid afnemen.

Minder vermoeid door meer zuurstof naar de cellen

Door Aarden gaat het bloed beter stromen en vervoert het meer zuurstof. Dit betekent meer zuurstof naar en een betere voeding van de cellen. Hierdoor zal iemand meer energie krijgen.

Minder vermoeid door beter slapen

Ook slapen mensen dieper en rusten ze beter uit als ze geaard slapen. Dit zorgt er dus ook voor, dat mensen die geaard slapen, meer energie hebben. 

We krijgen regelmatig te horen, dat mensen, nadat ze zijn gaan aarden, zich een heel ander mens voelen en veel meer zin hebben om zaken aan te pakken.
"Aarden heeft mijn leven veranderd" is een veelgehoorde uitspraak!
 
 


CUSTOMER SERVICE

 
974f71485a1b9bff27b8e61c8239c41f.png
We ship your order CO2 neutral with parcel service DPD 
 
 
​​
 

        INFORMATION

 
   


 
 
 
 
 
 
 


         POLICY

 
   
ecb9ba838a4cfc09a9f67ade219a3eac.png
H5X19n0hv8f2gp8H8r0h05w7jw71nf35.jpg

Earthing Nederland plants a tree 
for every order with 
Trees for All


 
This website uses cookies to measure the number of visitors. We do not store any personal information.