NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking

Boek "Earthing, Je lichaam aarden"

Boek "Earthing, Je lichaam aarden"
Boek "Earthing, Je lichaam aarden"

Boek "Earthing, Je lichaam aarden"

Boek "Earthing, Je lichaam aarden" is de Nederlandse vertaling van het boek "Earthing, the most important health discovery ever!" Lees meer

21,50
Prijs per stuk
Op voorraad Standaard levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
  • Ondersteun je gezondheid!
  • Beste kwaliteit
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

Boek "Earthing, Je lichaam aarden" is de Nederlandse vertaling van het boek "Earthing, the most important health discovery ever?"

Op de achterkant van het boek staat een korte omschrijving: 
 

Maak contact met de aarde en voel je beter!

De grond onder je voeten is niet zomaar gras, zand, aarde of beton, maar een alomaanwezige bron van natuurlijke helende energie. Om gezond te blijven, zou je elke dag op blote voeten buiten moeten lopen. Door direct huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op. Deze elektronen helpen je ontstekingen - die de oorzaak zijn van veel ziekten - te voorkomen of te genezen.

Het directe contact via de huid met de aarde - earthing - is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water. Hierdoor vermindert (chronische) pijn, verbetert de slaap, verbetert het immuunsysteem, versnelt het helingsproces bij ziekte en vermindert stress.

Omdat blootsvoets buiten lopen bijna niet mogelijk is, zijn er speciale producten ontwikkeld waarmee je jezelf binnenshuis met de helende aarde-energie kunt verbinden. Daarmee kun je jezelf heel simpel aarden, zelfs wanneer je slaapt. Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Clinton Ober ontdekte 'earthing' en zet zich al jaren volledig in voor onderzoek naar dit concept en het toepasbaar maken ervan. Stephen T. Sinatra is cardioloog en psychotherapeut. Martin Zucker schreef meerdere boeken over natuurgeneeskunde.

Review toevoegen
Wat vind je van
Boek "Earthing, Je lichaam aarden"
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews

5,0
8 beoordelingen
8
0
0
0
0

Nadia maes

Heel leerrijk echt de moeite


Marianne Schouten

Het boek is een eyeopener voor ieder mens. Onontbeerlijke informatie voor mensen die in de gezondheidszorg werken. Er wordt heel duidelijk uitgelegd hoe essentieel het contact is tussen huid/lichaam en de aarde en wat de impact is op de gezondheid van de mens. Het boek stemt tot nadenken en navolgen: lekker met je voeten in het gras, op de aarde of het zand/strand of in het zeewater, afhankelijk van je mogelijkheden. Volgens Clint Ober heeft het al effect als je minimaal 30 min. per dag dit doet voor en met jezelf. Ik ervaar meer balans en stabiliteit, meer contact met eigen lijf en een rustigere geest en van energie tintelende voetzolen. Ik kan het iedereen aanraden!


Ineke Adriaansz

Fijn boek om nog eens rustig en uitgebreid de voordelen en de theorie van Aarden/Earthing te lezen!


M.E.W. Coenen

Heb het nog niet uit. Maar Clint ober is ook on you tube waar ik een interview met hem hoorde en meteen ging googelen of er iets in Nederland is. Zo heb ik earthing Nederland gevonden.


Andre

Een heel interessant boek, wat op een duidelijke en overzichtelijke manier het belang van geaard zijn beschrijft naar aanleiding van vele ervaringen en onderzoeken.


Doeschka

Aanrader! Eyeopener en gemakkelijk tir te passen in je eigen omgeving


Erick

Het is een boeiend onderwerp en het boek geeft heel goed aan waarom het zo belangrijk is om te aarden. Het wordt duidelijk in het boek dat heel veel gezondheidsklachten die we proberen te onderdrukken met medicijnen te wijten zijn aan het feit dat we niet meer geaard zijn, geen fysiek contact meer hebben met onze planeet. Alle schoenen en laarzen hebben rubberen zolen of andere kunststof materialen die de natuurlijke energie van de aarde niet geleiden. Iedereen heeft echt baat bij aarden, niemand uitgezonderd.


Diana Behets, Hofstade Zemst Vl. Brabant, Belgie

Eerst las ik het boek in t Engels, maar deze vertaling is zeer practisch voor hen die het in hun moedertaal willen verwerken. Dat "aarden"de gezondheid verbetert, ben ik zeker van. Jammer genoeg zijn er hier in de nederlanden nog vele huizen die niet correct electrisch geaard zijn. Bij mijn moeder heb ik de koperen staaf gebruikt. Lopen op blote voeten is ook zoveel beter voor de vorming van de voeten en dan nog het voordeel van al die vitamine g en het stimuleren van al je zenuwuiteinden .... AARDEN OP DE MANIER VAN CLINT OBER: DOEN. Hij verdient de Nobelprijs voor gezondheid.

Productspecificatie

ISBN
9789460150760
Auteur
Clinton Ober,Martin Zucker,Stephen T. Sinatra
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
Boek "Earthing, Je lichaam aarden"