EN
  • Since 2012
  • Best worldwide quality
  • Earthing.com distributor in Netherlands and Belgium
  • Only supplier with full warranty

Book "Earthing, Je lichaam aarden"

Book "Earthing, Je lichaam aarden"
Book "Earthing, Je lichaam aarden"

Book "Earthing, Je lichaam aarden"

The book "Earthing, Je lichaam aarden" is the dutch translation of the book "Earthing, the most important health discovery ever!" Read more

21,50
Price per piece
In stock
New
  • The one supplier that offers guarantee on lifespan
  • Support your health!
  • Best quality
  • Sent within 2 workdays
Product description

Book “Earthing, Je lichaam aarden” is the Dutch translation of the book “Earthing, the most important health discovery ever?”

On the back of the book there is a short description:

Connect to the earth and feel better!

The ground under our feet is not just grass, sand, earth or concrete, but an omnipresent sources of natural healing energy. To stay healthy, you should walk outside barefoot every day. Through direct skin contact with the earth you will absorb the free electrons form the earth. These electrons help prevent or cure inflammation that is the cause of many diseases.

Direct contact with the earth through skin –Earthing- is as important as sunlight, air, food and water. This reduces (chronic) pain, improves the sleep, improves the immune system, accelerates the healing process when sick and reduces stress.

Because walking outside barefoot is nearly impossible, special products have been developed with which you can connect to the healing Earth energy inside.  With this you can easily do Earthing, even when you sleep. These products are also available in the Netherlands and Belgium.

Clinton Ober discovered ‘Earthing’ and has spent years to fully investigate this concept and make it applicable. Stephen T. Sinatra is a cardiologist and psychotherapist. Martin Zucker has written several books on natural medicine.
Click here to view a few pages of the book.

Add review
What do you think of
Book "Earthing, Je lichaam aarden"
Your Score
5,0
Your name Your review

Reviews

5,0
8 reviews
8
0
0
0
0

Nadia maes

Heel leerrijk echt de moeite


Marianne Schouten

Het boek is een eyeopener voor ieder mens. Onontbeerlijke informatie voor mensen die in de gezondheidszorg werken. Er wordt heel duidelijk uitgelegd hoe essentieel het contact is tussen huid/lichaam en de aarde en wat de impact is op de gezondheid van de mens. Het boek stemt tot nadenken en navolgen: lekker met je voeten in het gras, op de aarde of het zand/strand of in het zeewater, afhankelijk van je mogelijkheden. Volgens Clint Ober heeft het al effect als je minimaal 30 min. per dag dit doet voor en met jezelf. Ik ervaar meer balans en stabiliteit, meer contact met eigen lijf en een rustigere geest en van energie tintelende voetzolen. Ik kan het iedereen aanraden!


Ineke Adriaansz

Fijn boek om nog eens rustig en uitgebreid de voordelen en de theorie van Aarden/Earthing te lezen!


M.E.W. Coenen

Heb het nog niet uit. Maar Clint ober is ook on you tube waar ik een interview met hem hoorde en meteen ging googelen of er iets in Nederland is. Zo heb ik earthing Nederland gevonden.


Andre

Een heel interessant boek, wat op een duidelijke en overzichtelijke manier het belang van geaard zijn beschrijft naar aanleiding van vele ervaringen en onderzoeken.


Doeschka

Aanrader! Eyeopener en gemakkelijk tir te passen in je eigen omgeving


Erick

Het is een boeiend onderwerp en het boek geeft heel goed aan waarom het zo belangrijk is om te aarden. Het wordt duidelijk in het boek dat heel veel gezondheidsklachten die we proberen te onderdrukken met medicijnen te wijten zijn aan het feit dat we niet meer geaard zijn, geen fysiek contact meer hebben met onze planeet. Alle schoenen en laarzen hebben rubberen zolen of andere kunststof materialen die de natuurlijke energie van de aarde niet geleiden. Iedereen heeft echt baat bij aarden, niemand uitgezonderd.


Diana Behets, Hofstade Zemst Vl. Brabant, Belgie

Eerst las ik het boek in t Engels, maar deze vertaling is zeer practisch voor hen die het in hun moedertaal willen verwerken. Dat "aarden"de gezondheid verbetert, ben ik zeker van. Jammer genoeg zijn er hier in de nederlanden nog vele huizen die niet correct electrisch geaard zijn. Bij mijn moeder heb ik de koperen staaf gebruikt. Lopen op blote voeten is ook zoveel beter voor de vorming van de voeten en dan nog het voordeel van al die vitamine g en het stimuleren van al je zenuwuiteinden .... AARDEN OP DE MANIER VAN CLINT OBER: DOEN. Hij verdient de Nobelprijs voor gezondheid.

Product specification

ISBN
9789460150760
Auteur
Clinton Ober,Martin Zucker,Stephen T. Sinatra
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
Book "Earthing, Je lichaam aarden"