NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking

Universeel Aardingsonderlaken 100cm breed (1 persoons), met alleen aansluitkabel

aardingsonderlaken aardingsonderlaken op bed aardingsonderlaken snoer aardingsonderlaken earthing sheet vs silver undersheet
aardingsonderlaken
aardingsonderlaken op bed
aardingsonderlaken
snoer aardingsonderlaken
earthing sheet vs silver undersheet

Universeel Aardingsonderlaken 100cm breed (1 persoons), met alleen aansluitkabel

Aardingsonderlaken 100x340cm, waarvan 100x200cm met 50% zilverdraad, met aansluitkabel voor onder je hoeslaken om te aarden terwijl je slaapt. Resultaat: beter slapen, minder snurken. Lees meer

259,00
249,00
Prijs per stuk
Op voorraad Standaard levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
  • Ondersteun je gezondheid!
  • Beste kwaliteit
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

Earthing Nederland introduceerde in 2016 een geheel nieuw aardingslaken van ongeëvenaarde kwaliteit. We produceren dit  onder eigen label: het universele aardingsonderlaken.

De voordelen van dit aardingsonderlaken zijn:
* bevat 50% zilverdraad van hoge kwaliteit
* sterkere antibacteriële werking
* kan onder je eigen favoriete hoeslaken gebruikt worden
* hierdoor veel minder kwetsbaar voor transpiratie en huidvetten
* hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage
* speciaal ontworpen met duurzame materialen voor een veel langere levensduur
* 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten èn op het goed functioneren van het aardingslaken


Door te slapen op een aardingsonderlaken vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor ga je je beter voelen en ga je er beter uitzien!

Het universele aardingsonderlaken wordt met een speciale aansluitkabel verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

50% zilverdraad
Het geleidende deel van dit aardingsonderlaken is 100x200cm en is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad van hoge kwaliteit en 50% duurzaam Tencel. De hoeveelheid zilverdraad is 15 tot 30 maal zo hoog als in de traditionele aardingslakens,, waardoor het onder het eigen hoeslaken gelegd kan worden.
Zo kun je je eigen favoriete lakens blijven gebruiken! En dit verlengt ook de levensduur van het aardingsonderlaken. 
Als je op je eigen hoeslaken met daaronder het aardingsonderlaken ligt, ben je minstens zo goed geaard als wanneer je rechtstreeks op een traditioneel aardingslaken ligt (waarin 3-5% zilverdraad is verwerkt). Met het gebruik van 50% zilverdraad wordt ook het oppervlak vergroot waarmee je lichaam in contact is met de aarde. Dit betekent een nog grotere elektronenstroom naar je lichaam. Elektronen nemen het overschot aan vrije radicalen weg die in ontstekingsklachten voorkomen. 
Aan beide uiteinden zit een instopstrook van meer dan 70cm lang, deze is van 100% katoen. Totaal is het universele onderlaken 100cm breed en 340cm lang.

Zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd.
Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen. 

Ontdek hier de voordelen van onze zilver aardingonderslakens en het verschil met de traditionele aardingslakens. 

Het universele aardingsonderlaken kan op een matras van een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed
Het universele aardingsonderlaken is geschikt voor elk eenpersoonsmatras.
Bij een tweepersoonsbed kan het aardingsonderlaken dwars over het matras gelegd worden en aan beide zijden van het matras ondergestopt worden. Ook kun je er voor kiezen om het in de lengte te leggen voor één persoon, zodat deze maximaal geaard wordt. Willen beide personen geaard slapen en maximaal geaard worden, dan heb je twee universele aardingsonderlakens nodig, twee 90cm aardingshoeslaken of een van de tweepersoons hoeslakenvarianten (140cm, 160cm of 180cm breed).

Het universele aardingsonderlaken leg je onder je eigen hoeslaken 
Hierdoor is het minder kwetsbaar voor transpiratievocht, huidvetten, oliën, crèmes etc. en hoeft het minder vaak gewassen te worden, één maal per 1 à 2 maanden. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede. 
Voor een goede geleiding raden we aan een hoeslaken te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische component, zoals polyester.

Uniek: Twee jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het aardingslaken
Wij geven op dit aardingsonderlaken 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften, die zijn ingesloten in de plastic hoes van het onderlaken, zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren, dus het effectief aarden, van je aardingsonderlaken! De garantie geldt niet voor verkleuring van de zilverdraden, dat is een natuurlijk proces. Zweet kan door het eigen hoeslaken heen ervoor zorgen dat het zilver bruin verkleurt, maar het heeft geen invloed op het goed functioneren van het laken.

Je aardingsonderlaken testen met een producttester voor de halve prijs of een multimeter met 30% korting 
De producttester is een gevoelig apparaat om te bepalen of er elektrische geleiding is tussen twee punten. Bij aanschaf van een aardingsonderlaken krijg je 50% korting op de producttester. 
Met de producttester test je:
1. Of je zelf geaard bent bij rechtstreeks contact met het aardingsproduct.
2. Of alles goed is aangesloten en je aardingsproduct goed geleidt,
3. Of een kabel goed geleidt,
4. Of je aardingsproduct geaard is (via grondpin of geaardstopcontact).
5. Of je stopcontact geaard is.

Testen met de Earthing multimeter meet de afname van de wisselspanning (in cijfers) zodra je geaard bent. Je ontvangt 30% korting op de Earthing multimeter bij aanschaf van een aardingsonderlaken.  
Met de Earthing multimeter test je in millivoltage: 
1. Of je zelf geaard bent bij (in)direct contact. Je kunt de afname van de wisselspanning dus ook meten met kleding aan of wanneer je test met je eigen hoeslaken over het aardingsproduct.
2. Of alles goed is aangesloten en je aardingsproduct goed geleidt,
3. Of een kabel goed geleidt,
4. Of je aardingsproduct geaard is (via grondpin of geaardstopcontact).
5. Of je stopcontact geaard is.
.
In het bestelproces kies je voor de optie voor (g)een tester. Bij de aanschaf van een aardingsonderlaken raden we aan om een tester aan te schaffen. Zo kan na elke wasbeurt gecontroleerd worden of het product weer goed is aangesloten en of na jaren gebruik het zilver nog steeds geleidt. 

Aansluiten op de aarde
Het aardingsonderlaken sluit je met behulp van het bijgeleverde 5 meter lange speciale aansluitkabel aan via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een grondpin, die je buiten in de grond steekt. 

Heb je nog geen grondpin of aardingsstekker, dan bestel je dit bij "Kies hier uw verdere aansluiting" 
De aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. De aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een het aansluiten van 3 aardingsproducten. Met een splitter kan een oneindig aantal producten worden aangesloten op de aarde. 

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingsonderlaken het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Wassen
Het laken kan in de wasmachine op 40-60 graden gewassen worden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger.
Voor uitgebreide wasvoorschriften kijk bij 'veelgestelde vragen'.
Bij elk aardingsonderlaken zit een uitgebreid wasvoorschrift.

Review toevoegen
Wat vind je van
Universeel Aardingsonderlaken 100cm breed (1 persoons), met alleen aansluitkabel
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews


 

5,0
73 beoordelingen
48
8
6
5
5

Lia

Ik slaap al vanaf 2013 of 14 geaard. begonnen met de recovery bag later een laken. Toen het verbeterde onderlaken met meer zilverdraad. Helaas niet zo lang mee gedaan maar ja ik wil niet meer zonder slapen. Als ik ergens anders slaap neem ik mijn shielding slaapset en onderlaken mee. Verder heb ik een mat onder mijn computer en een canvas voor op de bank. Ik voel me er prima bij al jaren.


J.A.P. M. van Haaren

Inmiddels slaap ik vijf weken op het aardingsonderlaken en niet zonder resultaat. Door het slapen op het aardingsonderlaken ben ik vele malen beter geaard en voel ik met stabieler en energieker. Zowel mijn fysieke als mentale gezondheid is er dus op vooruit gegaan. Ook is mijn concentratie er duidelijk op vooruit gegaan.


Nele

Ik ben heel tevreden over het aardingslaken. Voor het ganse gezin aangeschaft: we slapen veel dieper en zijn 's morgens meer uitgerust. Als ik 's nachts wakker word, val ik veel sneller weer in slaap dan zonder het laken. In combinatie met gezonde voeding draag dit absoluut bij tot een gezonder leven. Wij zijn fan!


Christine

ik ben zeer tevreden over het gebruik van het aardingslaken. Afgezien dat het van uitstekende kwaliteit is, ondersteunt het mij enorm op het gebied van stressreductie. Daar kwam ik recent nog eens duidelijk achter toen ik, helaas te laat, ontdekte dat ik stressklachten aan het ontwikkelen was. Het bleek dat mijn eerst gekochte aardingslaken uit 2017 zijn functie had verloren. Ik heb direct een tweede nieuwe laken aangeschaft en inmiddels gaat het weer veel beter. Ik kan en wil niet meer zonder aardingslaken slapen. Als ik mijn hand rechtstreeks op het aardingslaken (of sloop) plaats, geeft dat direct een gevoel van ontspanning. En ondanks mijn vaak overvolle dagen slaap ik ook uitstekend en lig ik zelden wakker. Ik kan het iedereen van harte aanraden. Het werkt en ondersteunt heel goed in perioden van stress.


ineke

Ik heb net mijn 2e laken aangeschaft. heb járen met de 1e gedaan maar hij was nu écht op. Hoop hier ook weer heel lang heerlijk goed op te kunnen slapen.


Super tevreden! We slapen echt veel beter!!


Unieta

Ik denk dat mijn verwachting hiervan zeer hoog was, omdat ik ook de mat heb. Allereerst ben ik enorm tevreden met de zachtheid van het materiaal. Ik gebruik dit product inmiddels al 3 weken. Ik kan nog niet zeggen dat mijn bloeddruk gedaald is of dat ik beter slaap. Ik slaap in ieder geval dieper. Met de Product tester heb ik het product getest wat voor mijn gevoel bevestigend is bij wat ik voel. Ik ben er blij mee & kijk weer uit naar een aangename korting op andere producten.


Lea

Ik raad dit product zeker aan. Wij hebben hem een maand geleden gekocht. Mijn man had er grote twijfels over. Ik overtuigde hem om dit product te proberen. Het kostte ons een week om effecten te zien. We hebben geen onrustige nacht gehad. Toen we voor het eerst op de deken lagen, voelden we al onze haren (ook op het lichaam) staan. Dit verdween na een nacht. Ik merkte dat na een week mijn slaapkwaliteit verbeterde (ik ontdekte op een ochtend dat ik wakker werd met dezelfde houding als toen ik in slaap viel). Mijn man heeft het rustelozebenen en het verstoorde zijn slaap erg. Na 2 weken is het rustelozebenen bijna verdwenen. Ik hoor hem daar nauwelijks over klagen. Ik heb reumatoïde artritis die soms behoorlijk ernstig kan worden. Met de aardingsdeken heeft het mijn reumatoïde artritis onder controle gebracht. Ik zal een grotere deken voor ons kopen en de kleine deken geven voor mijn zoon wiens slaapkwaliteit ook moet worden verbeterd.


Sana

Werkt echt goed!


Annelies

Mooie lakens. Door de lange sleeves kun je ze mooi strak onder je eigen laken leggen. Het aardingslaken onder je eigen laken werkt prima. Ik heb het doorgemeten. Earthing produkten zijn naar mijn idee de beste die er momenteel te koop zijn.


Janna

Ik ben heel tevreden met het aarde deken slaap beter


Anneke Nijholt 22-12-2021

Ik slaap nu 2 weken op een aardingslaken. Ik heb in jaren niet zo vast geslapen, heerlijk, behalve met volle maan slaap ik onrustig, gelukkig is dat niet zo vaak. Heb al veel dingen ondernomen voor mijn slaap, maar dit is voor mij tot nu toe het beste wat me overkomen is, zo simpel, hopelijk blijft dit zo.


Alien Bor

Merk nog niet zo veel verschil, misschien slaap ik beter.
Voelde bij mezelf meer effect als ik met de blotevoeten buiten loop.
Maar door de herfst/winter gaat dat nu lastiger.
Misschien nog wat langer tijd nodig


Marjo van Bussel

Wij slapen nu 4 weken op ons aardingslaken. We slapen ontzettend goed / vaster dan anders. Ik heb dit aardingslaken gekocht omdat dit iets is waar ik meteen 100% achter sta. Ook de pleisters heb ik gekocht. Nog niet hoeven te gebruiken, maar zodra dat nodig is en we onze ervaring kunnen delen zal ik dit zeker doen.


S. Severins

Ik had het laken aangeschaft vanuit preventieve gedachten. Gronden als je slaapt leek mij een mooie manier om gezond te blijven. Helaas werd ik bij herhaling zeer onrustig als ik op het laken zat/lag. Ook na verwijdering van het laken bleef de onrust nog de rest van de nacht aanhouden. Volgens Earthing Nederland zou dit verdwijnen als ik een grondpin zou gebruiken in plaats van een stekker.
Ik heb er echter voor gekozen het laken te retourneren.


Ursula M Eireiner

Mijn ervaring met het universeel aarding onderlaken is: Betere doorbloeding in mijn benen, betere en diepere slaap. Als ik het 's nachts een paar maal eruit ga voor een toilet gang, ben ik klaarwakker, maar daarna slaap ik onmiddellijk weer in.
Goed product. Voor je lichamelijke en geestelijke gezondheid, Essentieel!!


José Anna Verstappen

Ik slaap als een roosje. Daarvoor ook op een ‘oud’ aarding slaken met 3% zilverdraad.
Weet niet of het zonder aardingslaken anders zou zijn. Ik heb geen klachten.


Romih

Ik zeg : kopen , gebruiken en er zullen wonderen gebeuren ❤️


Marlou

Bekend met het ‘oude’ aardingslaken, heb ik nu het universeel aardingsonderlaken aangeschaft met een grondpin. Ik vind het in een woord geweldig. Het brengt mijn lijf tot rust, heb veel veel minder spierpijn na yoga, mijn rugpijn is bijna verdwenen en zelfs de jarenlange hoofdpijn is verminderd.


Schoonakker

In het begin tintelingen gevoeld. Had gehoopt dat mijn klachten van lage rugpijn ,neuropathie en artrose zouden verminderen. Tot op heden nog geen verschil


Jenna

Een woord geweldig. Sta zo uitgerust op!


Ria

Wij slapen al een paar jaar geaard. Sinds een jaar of drie op een onderlaken en man en ik worden uitgerust wakker!Bart Leye

De eerste paar dagen kon ik heel moeilijk slapen, alsof ik geëlektriseerd werd... Maar na een drie tot viertal nachten ging het heel goed. Nu slaap ik altijd goed. De werking is voor mij onweerlegbaar. Ik neem daarnaast ook nog een voedingssupplement op basis van colloïdaal goud en zilver, dus ik kan niet met zekerheid zeggen of alles nu van die aarding komt, maar in alle geval, ik voel me nu veel fitter dan enige tijd geleden. Het verschil is zonder meer spectaculair. Ik geloof dat aarden echt een oplossing is voor electromagnetische stress. Ik had voorheen alle symptomen die in die richting gingen: slecht slapen, vermoeidheid, moeilijk concentreren, depressieve gevoelens, angst, hartkloppingen... Nu veel beter! (Ik zet 's nachts de wifi uit!!)


Corrie Star

Ik had eerst een hoeslaken, dat na jaren gebruik aan vervanging toe was. Het hoeslaken was eigenlijk te klein voor mijn 1 x 2.10 meter bed, dus aanvankelijk was ik blij met dit model , dat geen “ instopranden “ had of hoeslaken was. Nu, na gebruik kom ik daarvan terug. Het laken blijft niet glad liggen onder mijn gewone hoeslaken, het kruipt op, waardoor je plooien krijgt. Eigelijk zou je het met spelden moeten vastmaken om dat te voorkomen, maar dat is ook zo wat en zeker niet de bedoeling.
Sinds ik op dit laken slaap heb ik het, in vergelijking met het vorige hoeslaken, veel warmer in bed.


Wim Roodt

Werkt prima en geeft meer warmte in het lichaam.
Dus het lichaam opent beter.
Bedankt.
Mvg
Wim Roodt


wim

Ik ben heel tevreden over het materiaal, de aansluiting
en de werkzaamheid


Ingrid

Ik voel wat tintelingen aan mijn benen, zoals wel meer mensen beschrijven. Dus iets doet het. Maar ik hoopte dat ik beter zou slapen met dit laken en dat is nu na zo'n drie weken nog niet merkbaar helaas.


Marieke

Wij gebruiken het laken dwars over het bed, nu zo'n beetje 2 weken (met een vakantieweek zonder laken tussendoor). De eerste nacht erg onrustige geslapen, overal tintelingen, echt bizar wat zo'n laken met een draadje in de aarde doet. Na die nacht nam dit snel af tot een soort zwaar rustig gevoel. Ik voel me rustiger in mijn hoofd en slaap makkelijker in en dieper. 's ochtends kijk ik direct helder uit mijn ogen. Ik heb zojuist het 2 persoons hoeslaken besteld, het 1 pers laken gaat naar mijn zoon, die al jaren een slechte slaper is. Ben erg benieuwd wat dit op lange termijn gaat doen met ons.


Surrenda

Ik ben super enthousiast over het aardingslaken. Sinds ik het gebruik slaap ik weer goed. 2 jaar lang sliep ik heel slecht en gebruikte ik regelmatig slaapmedicatie. Nu, sinds het gebruik van het aardelaken, geen medicatie meer gebruikt!
Ik ga weer met plezier naar bed en stap er uitgerust en blij weer uit.


sr

Slaap dieper dus zeker tevreden.


Andre v.d. Most

Voelt goed aan en kan met een verlengsnoer ook gemakkelijk op een aardestopcontact aangesloten worden.


Tim

Ik heb dit produkt aangekocht in de hoop dat de stress en spanning in mijn lichaam wat zal afnemen, of het effectief werkt dat weet ik niet maar wat ik wel ervaar is dat mijn spieren soms samentrekken en daarna zich ontspannen. Een soort kramp die optreedt in mijn kuiten.


Marlies

De eerste nachten lag ik stuiteren in mijn bed. Sliep ik dus nog slechter.
Voelde wel tintels.
Nu, na 3 weken, slaap ik weer als voorheen (wakker na uur of 3 a 4).

Of t iets voor mijn gezondheid doet weet ik niet. In ieder geval niet duidelijk merkbaar. Wellicht heeft t meer tijd nodig of werkt t nog onmerkbaar.
Het heeft tot nu toe niet gedaan wat ik ervan hoopte en dan is het veel geld, zeker met alle extra benodigdheden zoals pin, testmeter, etc.


Hanneke

Laken aangeschaft incl tester en kabel met grondpin. Het laken is gemakkelijk in het gebruik, voelt kwalitatief goed aan, is soepel en aansluitingen zijn goed afgewerkt. Het is prettig dat het onder een matras overtrek gebruikt kan worden. De prijs is pittug maar er vanuitgaande dat ik hier jaren profijt van heb en investeer in mijn welzijn maakt het aannemelijk.
Ik gebruik het laken nu een aantal weken in gebruik en kan niet beoordelen of er aanwijsbaar effect is op mijn fysieke en/of mentale welzijn. Ik heb het laken aangeschaft omdat voor mij het belang van aarden een logische gedachtegang is en ik met mijn levenswijze (en met mij dat van velen) minimaal in contact ben met de aarde.
Een universele mat voor overdag lijkt een logische volgende stap ...
En ... vooral veel blootsvoets buiten zijn en met de handen in de aarde.


Bert

Ik gebruik het nu 3 weken en het beviel prima. Ik heb het laken ook uitgeprobeerd bij mijn dochter, dat was geen succes en heb toen zelf weer gebruikt. Het lijkt wel of de werking door het verplaatsen afgenomen of verdwenen is. Ik heb geen producttester afgenomen want ik verwachtte eigenlijk dat het product gewoon goed is. Ik heb geen idee of het laken niet meer werkt, het lijkt in ieder geval zo maar ik kan het jammer genoeg niet testen.


Inge

Ik heb het gevoel dat ik meer ontspannen wakker word. In ieder geval ben ik zeer tevreden, en ik geloof absoluut in de gedachten erachter dat alle spanning die je oploopt afgevoerd moet worden. Ik ben relaxter.


Dorien.

Ik merk nog niets van de werking van deze aardingsonderlaken.
Gebruik het nu 3weken. Het ging er voor mij om dat ik beter zou slapen maar daar is nog niets van terecht gekomen. Misschien te ongeduldig?


Marian

Vanaf t eerste moment voel je de werking ervan,heeerrrlijk
Wat betreft resultaten gezondheid moet ik nog even afwachten , want we slapen er pas een paar dagen op , maar in ieder geval goed uitgerust, heb er een goed gevoel over


Edith

Ik heb het laken sinds 15-7-2019 op mijn bed liggen, maar merk er helaas niets van. Slaap nog steeds even moeilijk in en slaap niet door. Ik hoop op beterschap op termijn.


Brigitte

Sinds het aardingslaken slaap ik veel dieper. Ik houd geen vocht meer vast en mijn spataderen zijn stukken minder geworden. Ik ben er heel blij mee!


LUC

Heb het aardingslaken een 3-tal weken en voel tot nu toe geen enkel verschil. Ik zal nog wat geduld oefenen maar het zal moeten veranderen


Lotte B

Ik schrijf nooit reviews, maar voor mn aardingsonderlaken maak ik graag een uitzondering. Wat ben ik ongelooflijk blij met mjjn laken. Sinds ik erop slaap, slaap ik eindelijk weer goed. Slapen was een bron van stress geworden in de afgelopen jaren. Ik sliep in toenemende mate slechter, minder diep, vaker wakker, moeite met inslapen en ik werd bijna dagelijks met een gestresst lijf wakker: een hoge 'buzz' die door mn lijf ging die ik in de loop van de tijd als electrostress ben gaan herkennen. Sinds ik op het laken slaap, slaap ik eindelijk weer diep, word ik tussendoor hooguit wakker om te plassen, maar slaap daarna weer gemakkelijk in. Het in slaap komen is nu sowieso geen bron van stress meer. Mn lichaam kan weer tot rust komen 's nachts en zich echt ontspannen, waardoor mn geest ook tot rust kan komen. Een positieve spiraal dus.


T. Funken

Ik ben erg blij met mijn aardingslaken. De eerste paar dagen merkte ik nog geen verschil maar al snel daarna wel.
Ik slaap nu vaak door s’nachts!
Het in slaap vallen gaat ook stukken sneller.
Ik heb het idee dat ik dieper slaap.
Overdag veel meer energie!
Zó blij met deze aanschaf.
Een absolute aanrader!


Marieke

Na jaren een aardingslaken gebruikt te hebben, hebben we er nu ook een besteld voor onze kinderen. We nemen het zelfs mee op vakantie.


Elly

Helaas merk ik na 4 weken nog geen verschil.


Mieke M.

Mijn partner slaapt prima op dit onderlaken, dieper en hij merkt dat hij tijdens het wielrennen beter functioneert en daarna goed herstelt. Vanaf de eerste dag slaapt hij er elke nacht op. Zijn gezondheid is al goed, voor hem is de reden om te aarden om dat nog heel lang goed te houden

Eigenlijk had ik dit laken voor mezelf gekocht, maar ik heb wat meer tijd nodig voordat ik 's nachts kan aarden. Ik ben erg sensitief en een halve of hele nacht is te veel voor mij. Voorlopig bouw ik eerst het overdag aarden op tot 3 uur, daarna ga ik het weer proberen. Ik heb een heel prettig gesprek gehad met EarthingNederland, omdat ik wat ondersteuning zocht. Ik ontgift nogal behoorlijk en ik heb goede tips gekregen. Fijn die steun die geboden werd!


Annemarie

Heb de indruk dat ik beter slaap als voor het aangeschafte laken.wat ik lastig vind is dat als ik ‘s nachts wakker word
ik niet wat crème kan gebruiken voor onrustige benen of voeten,tenminste dit wordt afgeraden.verder ben ik blij dat ik niet in de nacht uren soms opzit. Dat is beter geworden.


Karel Eggen

Na twee weken merk ik minder verbetering van mijn klachten dan gehoopt. Wellicht ben ik te ongeduldig? Ik geloof dat ik wel wat beter/dieper slaap. Wat langer wachten op meer resultaat, dus.


Toon

Gebruik het laken nu een paar weken. Had het de eerste nachten warmer. Ik slaap nog erg matig. In ieder geval niet beter. Ben me niet bewust van de werking. Vind het lastig het laken strak te houden plooivrij. Stoort overigens niet.


Thessa Thijs

De eerste keer dat ik op het laken lag voelde ik tintelingen en warmte in mijn benen en voeten. Toen ik ging staan voelde ik me zwaarder en steviger staan. De eerste dagen heb ik heel veel en druk gedroomd. Ik slaap nu weer door in tegenstelling tot voorheen waar ik wel 3 of 4 keer per nacht wakker werd. En het dromen is weer minder geworden. De eersre nachten voelde het als buiten slapen in een tent. Ik heb een Aardingspin in mijn tuin. Ik word uitgerust wakker en voel me energieker door de dag heen. Ook mijn kat vindt het heerlijk op het laken. Normaal ging hij op mijn lichaam liggen maar nu ligt hij tegen mij aan maar wel op het laken😃 Jullie service is verder uitstekend!


Klaassen

Net in gebruik genomen, nu afwachten


Michael

Ik gebruik al 2jaar het laken en heb nu het onderlaken gekocht.
Heb het gevoel dat het laken meer contact maakt dan het onderlaken. Maar de tintelingen in mijn benen (als meet punt) heb ik nog steeds.
Wat ik wel erg jammer vind is dat bij zo'n aanschaf (boven 2oo euro) je nog verzend kosten moet betalen.


Elly de Jong- an Zuijlen

Ik gebruik hem nog te kort denk ik om het goed te kunnen beoordelen. De eerste nachten sliep ik wat langer, zo’n 2-3 uur achterelkaar. Dat wisselt nu weer. Ik heb bijna geen kramp meer, maar heb wel weer wat oude klachten terug.

Ik voel dat het beter gaat worden.


Heb niet het idee dat het bij mij werkt. Snurk meer en word nog steeds wakker om dan na 5 uur niet meer te slapen. Ik blijf het wel gewoon proberen.


Agnes Feij

Na een paar dagen merkte ik dat ik, als ik sliep, veel dieper sliep. Ik moet wel mijn pyjama uittrekken en evt. later ook een kussensloop kopen, nu prop ik een kussen onder de laken en dat is niet helemaal ideaal. Maar ik ben een hele slechte slaper, dus het heeft tijd nodig denk ik. Ik voel fysiek wel veel beter en tot mijn verbazing hen ik het niet zo ijselijk koud in bed. Of het aan het weer of de laken ligt, ik vermoed dat de laken ermee te maken heeft. Ik geef geen sterretjes, daar ben ik niet goed in, cijfer is tot nu toe een zeven.


Annemiek

Ik ben heel blij met dit laken, ik wordt ontspannen en uitgerust wakker.
Eerder gebruikte ik het standaard laken, alleen over het voeten einde, maar dit werkt beter.


Monique

1 laken gekocht om te proberen, dwars op het bed. Mijn man slaapt rustiger. Bij mij is het wisselend. Ik droom veel meer.
Ook na een mindere nacht wel uitgerust wakker. Ben benieuwd naar het effect op langere termijn


Anita

Heb onlangs het Aardingsonderlaken besteld, ik merk duidelijk verschil, ik ben rustiger en ik droom weer.
Mijn slaapproblemen zijn niet ineens verdwenen, heeft misschien tijd nodig. Maar ik merk zeker iets!


Toon van Gessel

Ik slaap veel beter en ontspannen met dit aardingslaken, sinds ik deze geaard heb met een aardpen buiten in de grond.
Met al die enorme HF belasting van Wifi routers van Kpn en Ziggo waar standaard 5G
al in zit en werkt wat de meeste mensen niet weten, is het een must voor je lichaam om goed geaard te zijn.
Spanningen op het lichaam worden afgevoerd om zo laaggradige ontstekingen te voorkomen.
Kortom een Top product.


Cees Wouterse

Vanaf het eerste moment goed geslapen, dieper dan normaal. We hebben het laken dwars in het bed gelegd en ook mijn vrouw slaapt echt beter. We zijn er blij mee.


Inge Schumacher?

? Ik weet het niet of ik al iets voel.


Hans

We (mijn partner en ik) hadden goede ervaringen gelezen met toepassen van een aardingslaken. Afgelopen zomer er één aangeschaft bij Earthing Nederland. Bij hun omdat je deze kan toepassen onder een hoeslaken. Ongeveer om de 4 weken hebben wij er gewisseld en dus wel/niet opgeslapen. Merkte echt als je er niet op sliep, dat je rustelozer was en voornamelijk (weer) moeie benen kreeg. Sinds kort daarom er nog één erbij aangeschaft en slapen nu dus allebei altijd op ons eigen laken. Is het echt waard.


Nancy Marion

Earthing went above and beyond to get us the product when there was a delivery product. I haven't tried the product yet, but only wish there had been an option to get all the informtion in English!


Fam Zuurman

Het laken werkt goed. de eerste nacht dacht ik dat we compleet ontladen werden en voelde het heel vreemd, zo goed werkte het. De nachten daarna was het lijf er op ingesteld. Ik ben blij dat ik nu niet wekelijks het laken met zilverdraad hoef te verschonen. het is alleen nog wel handig om te laten weten hoe ik na 2 maanden dit onderlaken kan wassen.


MT

Mooi product, goede afmetingen, handig dat het onder het hoeslaken zit. Contact getest en OK


Jeroen

Ik merk nog niks van het laken.
Mogelijk komt dat nog


Hilde Pierloot

Mijn eerste aardingslaken had ik zo een 6 jaar en ik waste het wekelijks. Ik kan het echt niet meer missen, maar een nieuwe was aan de orde. Bij mijn bestelling stak geen snoer maar na mijn mailtje werd ik snel op gebeld en werd het misverstand onmiddellijk recht gezet. Ik ben zeer tevreden met jullie producten en dienstverlening: Zeer goede service, echt behulpzaam en geduldig! Dit had ik niet verwacht en is me zeer wel gevallen: Bedankt !!


Jaspers C

Ik heb het aardinglaken nu enkele weken en het bevalt mij uitstekend. Ik slaap beter en voel mij ook rustiger.
Bestelproces en aflevering prima verlopen.
Ben heel tevreden.


Joop Menke

Ik heb enige tijd geleden een aardingslaken gekocht en ik moet zeggen het bevalt mij meer dan uitstekend, word uitgerust wakker en ben lang niet zo stijf als anders.
Het bestelproces was uitermate soepel en de bezorging idem dito,
een meer dan tevreden klant.


Marianne Westra

Het voelde meteen goed toen ik de eerste nacht op het aardingslaken ging liggen. Ik slaap nu beter en word niet tussendoor wakker, wat anders een paar keer per nacht het geval was. Ook fijn dat het aardingslaken onder het hoeslaken kan liggen. Dan wordt het minder snel vies. Ik heb geen spijt van deze aankoop.


JC

Wij hebben eerst 1 laken gekocht om te proberen maar merkte al meteen dat er iets gebeurde. Mijn benen werden warm en begonnen wat te tintelen en warm, niet vervelend maar duidelijk waarneembaar. De volgende dag merkte ik dit niet meer maar wel vanaf dag 1 ongelooflijk lekker geslapen en meteen de hele nacht door. Dit was in geen jaren meer gebeurd, meerdere keren per nacht wakker, naar het toilet en daarna niet meer in slaap vallen dus dan maar uren lezen.
Nu slaap ik heerlijk en veel dieper en de volgende dag lekker uitgerust wakker.
Inmiddels een 2e laken gekocht voor mijn man die nu nauwelijks meer snurkt wat mijn nachtrust ook ten goede komt! Hijzelf slaapt zelf daardoor ook veel rustiger.
De pijn(artrose) in handen en knieën zijn de eerste tijd wel verergerd maar na zo'n 3 weken eigenlijk geheel verdwenen.
Kortom wij zijn heel erg blij met onze aardingslakens en hebben het gevoel dat zij veel doen voor onze gezondheid en zeker voor onze nachtrust!


Natascha

Ik heb 2 lakens gekocht. Een voor mijn moeder en 1 voor mijzelf.
Nu, na ongeveer 2 weken erop geslapen te hebben zijn er voor beide positieve veranderingen te bemerken. Sommige klein en subtiel die je misschien niet direct aan het laken zal linken, andere duidelijk aanwijsbaar door het laken. Het leuke was dat ik de eerste nacht niet zeker wist of het laken goed aangesloten was, niet het laken van mijzelf en ook niet van mijn moeder.
Na 15 minuten in bed te liggen wist ik zeker dat de mijne werkte!! Ik was voor het eerst sinds ....? gelijkmatig warm over mijn hele lichaam. Ik heb altijd wel of koude voeten of een koude kont of voeten warm en benen koud, noem maar op. Heerlijk, hier helemaal geen last meer van!!
Verder bemerk ik minder stijfheid (artrose), rustiger, zin bepaalde dingen weer op te pakken, meer geconcentreerd.
Mijn moeder, die heel erg ziek is, heeft het eindelijk warm in bed, voelt zich beter, minder last van pijn en artrose, is positiever, loopt eindelijk weer wat beter.
Wel wil ik hierbij vermelden dat zij de eerste nachten juist slechter geslapen heeft, heel onrustig, veel dromen, veel wakker, maar de volgende dag voelde ze ondanks de slechte nachten wel beter dan anders. Komt waarschijnlijk door haar ziekte en de vele medicijnen of wat dan ook, maar slaapt nu weer helemaal goed :) Kortom, wij zijn heel blij met ons lakentje en kunnen het andere mensen dan ook echt aanraden.


Anita Roseboom

Heel prettig, dit product. Mijn klachten a.g.v. elektrosmog zijn de afgelopen week echt minder geworden. De straling resoneert in mijn systeem, vooral in mijn hoofd hetgeen ik waarneem als geluid. Heel naar! Het gebruik van aardingsproducten lijkt hiervoor een remedie. De last die ik heb is aanzienlijk vermindert, ik hoop dat dit nog doorzet.

Meer reviews