Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Boek "Earthing, Je lichaam aarden"
Boek "Earthing, Je lichaam aarden"
4 Reviews | Review toevoegen

Boek "Earthing, Je lichaam aarden" is de Nederlandse vertaling van het boek "Earthing, the most important health discovery ever!"

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 21,50
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Boek "Earthing, Je lichaam aarden" is de Nederlandse vertaling van het boek "Earthing, the most important health discovery ever?"

Op de achterkant van het boek staat een korte omschrijving: 
 

Maak contact met de aarde en voel je beter!

De grond onder je voeten is niet zomaar gras, zand, aarde of beton, maar een alomaanwezige bron van natuurlijke helende energie. Om gezond te blijven, zou je elke dag op blote voeten buiten moeten lopen. Door direct huidcontact met de aarde neem je de vrije elektronen van de aarde in je op. Deze elektronen helpen je ontstekingen - die de oorzaak zijn van veel ziekten - te voorkomen of te genezen.

Het directe contact via de huid met de aarde - earthing - is even belangrijk als zonlicht, lucht, voeding en water. Hierdoor vermindert (chronische) pijn, verbetert de slaap, verbetert het immuunsysteem, versnelt het helingsproces bij ziekte en vermindert stress.

Omdat blootsvoets buiten lopen bijna niet mogelijk is, zijn er speciale producten ontwikkeld waarmee je jezelf binnenshuis met de helende aarde-energie kunt verbinden. Daarmee kun je jezelf heel simpel aarden, zelfs wanneer je slaapt. Deze producten zijn ook in Nederland en België verkrijgbaar.

Clinton Ober ontdekte 'earthing' en zet zich al jaren volledig in voor onderzoek naar dit concept en het toepasbaar maken ervan. Stephen T. Sinatra is cardioloog en psychotherapeut. Martin Zucker schreef meerdere boeken over natuurgeneeskunde.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Andre - 22-05-2019 21:05

Een heel interessant boek, wat op een duidelijke en overzichtelijke manier het belang van geaard zijn beschrijft naar aanleiding van vele ervaringen en onderzoeken.

Doeschka - 21-02-2019 14:47

Aanrader! Eyeopener en gemakkelijk tir te passen in je eigen omgeving

Erick - 05-05-2016 15:10

Het is een boeiend onderwerp en het boek geeft heel goed aan waarom het zo belangrijk is om te aarden. Het wordt duidelijk in het boek dat heel veel gezondheidsklachten die we proberen te onderdrukken met medicijnen te wijten zijn aan het feit dat we niet meer geaard zijn, geen fysiek contact meer hebben met onze planeet. Alle schoenen en laarzen hebben rubberen zolen of andere kunststof materialen die de natuurlijke energie van de aarde niet geleiden. Iedereen heeft echt baat bij aarden, niemand uitgezonderd.

Diana Behets, Hofstade Zemst Vl. Brabant, Belgie - 30-04-2014 18:45

Eerst las ik het boek in t Engels, maar deze vertaling is zeer practisch voor hen die het in hun moedertaal willen verwerken. Dat "aarden"de gezondheid verbetert, ben ik zeker van. Jammer genoeg zijn er hier in de nederlanden nog vele huizen die niet correct electrisch geaard zijn. Bij mijn moeder heb ik de koperen staaf gebruikt. Lopen op blote voeten is ook zoveel beter voor de vorming van de voeten en dan nog het voordeel van al die vitamine g en het stimuleren van al je zenuwuiteinden .... AARDEN OP DE MANIER VAN CLINT OBER: DOEN. Hij verdient de Nobelprijs voor gezondheid.

ISBN
9789460150760
Auteur
Clinton Ober,Martin Zucker,Stephen T. Sinatra
Kaft
Paperback
Uitgeverij
Uitgeverij Akasha
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
qk153i1e5z6J5Z5t9n3Y704G97Po1644.jpg
Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 

 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy