Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 

Twee nieuwe producten uit de schoonheidslijn van Earthing:

Grounded Beauty Aardingsminitopper voor onder je eigen onderlaken en Grounded Beauty Aardingskussensloop voor onder je eigen kussensloop

De Grounded Beauty producten zijn ontwikkeld niet alleen voor de schoonheidslijn maar ook voor de vele gezondheidsvoordelen!

Door de grote hoeveelheid zilver in de minitopper en het kussensloop is niet alleen de geleiding beter en de levensduur langer maar is ook het antibacteriële effect van zilver veel groter dan in de traditionele aardingslakens. En omdat het zo sterk geleidend is, kunnen beide producten ook onder het het eigen onderlaken en het eigen kussensloop gebruikt worden.

Geaard slapen vermindert onmiddellijk de stress in het lichaam, verbetert direct de bloedsomloop, vermindert ontstekingen en zorgt voor een betere slaap. Dit levert een grote positieve bijdrage aan een gezond en stralend uiterlijk. 

Een Grounded Beauty Aardingskussensloop kan extra ondersteuning bieden bij kaak-, nek-, en schouderklachten. Ons advies is om het te gebruiken in combinatie met een Aardingsminitopper of een Aardingsonderlaken.
Bezig met laden...
Aardingskussensloop enkelzijdig z..
Grounded Beauty Aardingskussensloop (80 x 50 cm) met alleen een aansluitkabel om te Aarden tijdens de slaap. Voor een mooiere gezichtshuid, vollere haardos en voor kaak-, nek- en schouderklachten.
€ 119,00 € 109,00
Per stuk
 
Aardingsminitopper
De minitopper is op dit moment niet leverbaar en wij hebben geen indicatie of en wanneer we ze weer kunnen aanbieden. Een goed alternatief is de nieuwe Stoeltopper! 
€ 113,00
Per stuk
 
 

De Grounded Beauty Aardingsminitopper en Aardingskussensloop worden met een aansluitkabel verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

Kijk hier rechts onder "Aarden kan helpen bij" voor de vele gezondheidsvoordelen van het slapen op een aardingsonderlaken of op de aardingsminitopper.
 


 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy