NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking

Aardingsonderlaken, hoeslaken 90cm breed (1 persoons), met alleen aansluitkabel

aardingsonderlaken hoeslaken 1 persoons aardingsonderlaken Aardingsonderlaken, hoeslaken 90cm breed (1 persoons), met alleen aansluitkabel aardingslaken vs aardingsonderlaken
aardingsonderlaken
hoeslaken 1 persoons
aardingsonderlaken
Aardingsonderlaken, hoeslaken 90cm breed (1 persoons), met alleen aansluitkabel
aardingslaken vs aardingsonderlaken

Aardingsonderlaken, hoeslaken 90cm breed (1 persoons), met alleen aansluitkabel

Hoeslaken 90x210cm, met 50% zilverdraad met alleen aansluitkabel voor onder je eigen hoeslaken om te aarden terwijl je slaapt. Resultaat: beter slapen, meer uitgerust wakker worden, minder snurken. Lees meer

279,00
269,00
Prijs per stuk
Op voorraad Standaard levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
  • Ondersteun je gezondheid!
  • Beste kwaliteit
  • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

Earthing Nederland introduceerde in 2016 een geheel nieuw aardingslaken van ongeëvenaarde kwaliteit.
We produceren dit  onder eigen label. 

De voordelen van dit aardingsonderlaken zijn:
* bevat 50% zilverdraad van hoge kwaliteit
* sterkere antibacteriële werking
* kan onder je eigen favoriete hoeslaken gebruikt worden
* hierdoor veel minder kwetsbaar voor transpiratie en huidvetten
* hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage
* speciaal ontworpen met duurzame materialen voor een veel langere levensduur
* 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten èn op het goed functioneren van het aardingslaken


Het aardingsonderlaken/hoeslaken wordt met een speciale aansluitkabel verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

Door te slapen op een aardingsonderlaken vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor ga je je beter voelen en ga je er beter uitzien!

50% zilverdraad
Het geleidende deel van dit aardingsonderlaken is 90x210cm en is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad van hoge kwaliteit en 50% duurzaam Tencel. De hoeveelheid zilverdraad is 15 tot 30 maal zo hoog als in de traditionele aardingslakens (zie 3e foto met rechts het nieuwe onderlaken), waardoor het onder het eigen hoeslaken gelegd kan worden.
Zo kun je je eigen favoriete lakens blijven gebruiken! En dit verlengt ook de levensduur van het aardingsonderlaken. 
Als je op je eigen hoeslaken met daaronder het aardingsonderlaken ligt, ben je minstens zo goed geaard als wanneer je rechtstreeks op een traditioneel aardingslaken ligt (waarin 3-5% zilverdraad is verwerkt).

Zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd.
Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen. 

Ontdek hier de voordelen van onze zilver aardingonderslakens en het verschil met de traditionele aardingslakens. 

Het aardingshoeslaken heeft rondom een 40cm brede instopstrook van biologische katoen met elastiek. 

Het aardingsonderlaken leg je onder je eigen hoeslaken 
Hierdoor is het minder kwetsbaar voor transpiratievocht, huidvetten, oliën, crèmes etc. en hoeft het minder vaak gewassen te worden, één maal per 1 à 2 maanden. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede. 
Voor een goede geleiding raden we aan een hoeslaken te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische component, zoals polyester.

Uniek: Twee jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het aardingslaken
Wij geven op dit aardingsonderlaken 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften, die zijn ingesloten in de plastic hoes van het onderlaken, zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren, dus het effectief aarden, van je aardingsonderlaken! De garantie geldt niet voor verkleuring van de zilverdraden, dat is een natuurlijk proces. Zweet kan door het eigen hoeslaken heen ervoor zorgen dat het zilver bruin verkleurt, maar het heeft geen invloed op het goed functioneren van het laken.

Je aardingsonderlaken testen met een producttester voor de halve prijs of een multimeter met 30% korting 
De producttester is een gevoelig apparaat om te bepalen of er elektrische geleiding is tussen twee punten. Bij aanschaf van een aardingsonderlaken krijg je 50% korting op de producttester. 
Met de producttester test je:
1. Of je zelf geaard bent bij rechtstreeks contact met het aardingsproduct,
2. Of alles goed is aangesloten en je aardingsproduct goed geleidt,
3. Of een kabel goed geleidt,
4. Of je aardingsproduct geaard is (via grondpin of geaardstopcontact).
5. Of je stopcontact geaard is.

Testen met de Earthing multimeter meet de afname van de wisselspanning (in cijfers) zodra je geaard bent. Je ontvangt 30% korting op de Earthing multimeter bij aanschaf van een aardingsonderlaken.  
Met de Earthing multimeter test je in millivoltage: 
1. Of je zelf geaard bent bij (in)direct contact. Je kunt de afname van de wisselspanning dus ook meten met kleding aan of wanneer je test met je eigen hoeslaken over het aardingsproduct.
2. Of alles goed is aangesloten en je aardingsproduct goed geleidt,
3. Of een kabel goed geleidt,
4. Of je aardingsproduct geaard is (via grondpin of geaardstopcontact).
5. Of je stopcontact geaard is.
.
In het bestelproces kies je voor de optie voor (g)een tester. Bij de aanschaf van een aardingsonderlaken raden we aan om een tester aan te schaffen. Zo kan na elke wasbeurt gecontroleerd worden of het product weer goed is aangesloten en of na jaren gebruik het zilver nog steeds geleidt. 

Aansluiten op de aarde
Het aardingsonderlaken sluit je met behulp van de bijgeleverde 5 meter lange speciale aansluitkabel aan via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een grondpin, die je buiten in de grond steekt. 

Heb je nog geen grondpin of aardingsstekker, dan bestel je dit bij "Uw verdere aansluiting" 
De aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. De aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een het aansluiten van 3 aardingsproducten. Met een splitter kan een oneindig aantal producten worden aangesloten op de aarde. 

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingsonderlaken het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Wassen
Het laken kan in de wasmachine op 40-60 graden gewassen worden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger.
Voor uitgebreide wasvoorschriften kijk bij 'veelgestelde vragen'.
Bij elk aardingsonderlaken zit een uitgebreid wasvoorschrift.

Review toevoegen
Wat vind je van
Aardingsonderlaken, hoeslaken 90cm breed (1 persoons), met alleen aansluitkabel
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews

5,0
7 beoordelingen
6
0
1
0
0

Jack Mol

Allereerst,wij zijn gezond.Merken wij iets van de aarding,nee.Wij aarden preventief als onderdeel(naast levenstijl/voeding etc)voor onze gezondheid.Ons advies;doe zelfonderzoek;kijk de Earthing-movie(YouTube),lees daarna het boek en eventueel de wetenschappelijke onderzoeken.Mochten er daarna nog vragen zijn,neem gewoon contact op met Earthingnederland.nl.Laat U niet overtuigen door een ander en overtuig uzelf (U zult vragen;waarom is dit zo weinig bekend?de Pharma verdiend hier niets aan)Zorg goed voor uzelf,een ander zal dat niet doen.


Theo Hooijer

Ik heb al jaren een aardingsonderlaken, echter de laatste tijd had ik een beetje het gevoel dat ik "boven" het bed hing in mijn slaap. Ik heb een tester dus dat was snel getest, en ja, helaas, na vele jaren goede dienst was het laken op. Ik heb nu weer een nieuwe en slaap weer heerlijk op de aarde:-)


Margo Burghoorn

Het spijt me, maar ik merk er helaas niets van.


Arend

Ik ben heel tevreden over het aardingsonderlaken. Meest opvallende zaken zijn, dat mijn slaap dieper is (en dat ik er minder uithoef voor toiletbezoek).
Ook val ik sneller in slaap.

En ik word (vaker en -meer- verfrist) uit mezelf wakker nog
voor de wekker gaat.
Een overtuigende werking van -geaard- slapen dus ;)


Hienke

Wat een goede service!!. Van uitleg tot dat je je aankoop in huis hebt.
Vanaf het moment dat ik het laken ging gebruiken merkte ik een ontspanning van het lichaam. Het laken neem ik ook mee op vakantie.
Dit laken is ook heel praktisch in gebruik.
Ook geschikt voor hele dikke matrassen.
Totaal geen spijt van deze aankoop!!


Ellen

De service van de webshop is erg goed. Ze denken goed mee.
Van het laken zelf merk ik nog niet echt verschil, hoop dat het nog komt.


Jan

Aardingsonderlaken.
Heeft m’n leven en gezondheid veranderd. Ik was erg ziek en dit heeft mijn gezondheid sterk bespoedigd. Al meer dan tien jaar slaap ik slecht. Ik heb echt bijna alles geprobeerd. Maar dit werkt gewoon. Nu slaap ik veel beter. Wat een verademing! Ik kan en wil niet meer zonder.