Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Universeel Aardingsonderlaken 100cm breed (1 persoons), met alleen aansluitsnoer 5 23
Universeel Aardingsonderlaken 100cm breed (1 persoons), met alleen aansluitsnoer
Reviews | Review toevoegen

Aardingsonderlaken 100x340cm, waarvan 100x190cm met 50% zilverdraad, met aansluitsnoer voor onder uw hoeslaken om te aarden terwijl u slaapt. Resultaat: beter slapen, minder snurken.

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 225,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Earthing Nederland introduceert een geheel nieuw aardingslaken van ongeëvenaarde kwaliteit dat we laten produceren onder eigen label: het universele aardingsonderlaken.

De voordelen van het nieuwe aardingsonderlaken zijn:
* bevat 50% zilverdraad van hoge kwaliteit
* sterkere antibacteriële werking
* kan onder uw eigen favoriete hoeslaken gebruikt worden
* hierdoor veel minder kwetsbaar voor transpiratie en huidvetten
* hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage
* speciaal ontworpen met duurzame materialen voor een veel langere levensduur
* 2 jaar garantie


Het universele aardingsonderlaken wordt met een speciale aansluitkabel verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

Door te slapen op een aardingsonderlaken vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor ga je je beter voelen en ga je er beter uitzien!

Kijk hier rechts onder "Aarden kan helpen bij" voor de vele gezondheidsvoordelen van het slapen op een aardingsonderlaken.

50% zilverdraad
Het geleidende deel van dit aardingsonderlaken is 100x190cm en is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad van hoge kwaliteit en 50% duurzaam Tencel. De hoeveelheid zilverdraad is 15 tot 30 maal zo hoog als in de traditionele aardingslakens (zie 3e foto met rechts het nieuwe onderlaken), waardoor het onder het eigen hoeslaken gelegd kan worden.
Zo kunt u uw eigen favoriete lakens blijven gebruiken! 
Als u op uw eigen hoeslaken met daaronder het aardingsonderlaken ligt, bent u minstens zo goed geaard als wanneer u rechtstreeks op een traditioneel aardingslaken ligt (waarin 3-5% zilverdraad is verwerkt).
Aan beide uiteinden zit een instopstrook van meer dan 70cm lang, deze is van 100% katoen. Totaal is het universele onderlaken 100cm breed en 340cm lang.

Zilverdraad bestaat uit een nylondraad bedekt met 99,99% puur zilver,  is van hoge kwaliteit en wordt in Frankrijk geproduceerd.
Tencel (of Lyocell) is een volledig natuurlijke grondstof, en wordt in Oostenrijk gemaakt uit eucalyptushout uit duurzaam beheerde bossen. Ook het productieproces is zeer milieuvriendelijk. Tencel is zo zacht als zijde, zo makkelijk te verzorgen als acryl, zo koel en plezierig als linnen, zo warm als wol, en veel beter vochtabsorberend dan katoen. 

Kijk op de pagina SLAPEN OP ZILVER voor de verschillen met de traditionele aardingslakens.

Het universele aardingsonderlaken kan op een matras van een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed
Het universele aardingsonderlaken is geschikt voor elk eenpersoonsmatras.
Bij een tweepersoonsbed kan het aardingsonderlaken dwars over het matras gelegd worden en aan beide zijden van het matras ondergestopt worden. Ook kun je er voor kiezen om het in de lengte te leggen voor één persoon, zodat deze maximaal geaard wordt. Willen beide personen geaard slapen en maximaal geaard worden, dan heb je twee universele aardingsonderlakens nodig of een van de tweepersoons hoeslakenvarianten (140cm, 160cm of 180cm breed).

Het universele aardingsonderlaken leg je onder je eigen hoeslaken 
Hierdoor is het minder kwetsbaar voor transpiratievocht, huidvetten, oliën, crèmes etc. en hoeft het minder vaak gewassen te worden, één maal per 1 à 2 maanden. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede. 
Voor een goede geleiding raden we aan een hoeslaken te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische component, zoals polyester.

Uniek: Twee jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het aardingslaken
Wij geven op dit aardingsonderlaken 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften, die zijn ingesloten in de plastic hoes van het onderlaken, zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren, dus het effectief aarden, van uw laken! De garantie geldt niet voor verkleuring van de zilverdraden, dat is een natuurlijk proces. Zweet kan door het eigen hoeslaken heen ervoor zorgen dat het zilver bruin verkleurt, maar het heeft geen invloed op het goed functioneren van het laken.

Uw aardingsonderlaken testen met een producttester voor de halve prijs 
Bij uw aardingsonderlaken heeft u de gelegenheid om een producttester met krulsnoer te bestellen voor de halve prijs: voor 13,95 in plaats van 27,90. Voeg dit dan hierboven toe aan uw aardingslaken. Zo kunt u zien dat u ook goed geaard bent als u op uw eigen hoeslaken ligt met daaronder uw geaard aardingsonderlaken (dit zelfde geldt ook voor het kussensloop). Ook kunt u altijd en overal testen of alles goed is aangesloten.

Aansluiten op de aarde
Het aardingsonderlaken sluit je met behulp van de bijgeleverde 5 meter lange speciale aansluitkabel aan via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) of op een grondpin, die je buiten in de grond steekt. 

Heeft u nog geen grondpin of aardingsstekker, dan dient u die hierboven bij "Uw verdere aansluiting" te bestellen.
De aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. De aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting.

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingsonderlaken het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Wassen
Het laken kan in de wasmachine op 40-60 graden gewassen worden. Drogen het liefst aan de lijn, of op lage temperatuur (max. 65 graden) in de droger.
Voor uitgebreide wasvoorschriften klik op tabblad FAQ en kijk bij Producten.
Bij elk aardingsonderlaken zit een uitgebreid wasvoorschrift.

Review toevoegen

Hartelijk dank voor het achterlaten van uw review. Wij controleren alle reviews voordat ze geplaatst worden, daarna zal het terug te vinden zijn bij het product. 

Via de review kunnen wij geen contact met u opnemen. Als u vragen of opmerkingen heeft dan helpen we u graag, stuur dan een e-mail naar info@earthingnederland.nl

Klaassen -

Net in gebruik genomen, nu afwachten

Michael -

Ik gebruik al 2jaar het laken en heb nu het onderlaken gekocht.
Heb het gevoel dat het laken meer contact maakt dan het onderlaken. Maar de tintelingen in mijn benen (als meet punt) heb ik nog steeds.
Wat ik wel erg jammer vind is dat bij zo'n aanschaf (boven 2oo euro) je nog verzend kosten moet betalen.

Elly de Jong- an Zuijlen -

Ik gebruik hem nog te kort denk ik om het goed te kunnen beoordelen. De eerste nachten sliep ik wat langer, zo’n 2-3 uur achterelkaar. Dat wisselt nu weer. Ik heb bijna geen kramp meer, maar heb wel weer wat oude klachten terug.

Ik voel dat het beter gaat worden.

Anoniem -

Heb niet het idee dat het bij mij werkt. Snurk meer en word nog steeds wakker om dan na 5 uur niet meer te slapen. Ik blijf het wel gewoon proberen.

Agnes Feij -

Na een paar dagen merkte ik dat ik, als ik sliep, veel dieper sliep. Ik moet wel mijn pyjama uittrekken en evt. later ook een kussensloop kopen, nu prop ik een kussen onder de laken en dat is niet helemaal ideaal. Maar ik ben een hele slechte slaper, dus het heeft tijd nodig denk ik. Ik voel fysiek wel veel beter en tot mijn verbazing hen ik het niet zo ijselijk koud in bed. Of het aan het weer of de laken ligt, ik vermoed dat de laken ermee te maken heeft. Ik geef geen sterretjes, daar ben ik niet goed in, cijfer is tot nu toe een zeven.

Annemiek -

Ik ben heel blij met dit laken, ik wordt ontspannen en uitgerust wakker.
Eerder gebruikte ik het standaard laken, alleen over het voeten einde, maar dit werkt beter.

Monique -

1 laken gekocht om te proberen, dwars op het bed. Mijn man slaapt rustiger. Bij mij is het wisselend. Ik droom veel meer.
Ook na een mindere nacht wel uitgerust wakker. Ben benieuwd naar het effect op langere termijn

Anita -

Heb onlangs het Aardingsonderlaken besteld, ik merk duidelijk verschil, ik ben rustiger en ik droom weer.
Mijn slaapproblemen zijn niet ineens verdwenen, heeft misschien tijd nodig. Maar ik merk zeker iets!

Toon van Gessel -

Ik slaap veel beter en ontspannen met dit aardingslaken, sinds ik deze geaard heb met een aardpen buiten in de grond.
Met al die enorme HF belasting van Wifi routers van Kpn en Ziggo waar standaard 5G
al in zit en werkt wat de meeste mensen niet weten, is het een must voor je lichaam om goed geaard te zijn.
Spanningen op het lichaam worden afgevoerd om zo laaggradige ontstekingen te voorkomen.
Kortom een Top product.

Cees Wouterse -

Vanaf het eerste moment goed geslapen, dieper dan normaal. We hebben het laken dwars in het bed gelegd en ook mijn vrouw slaapt echt beter. We zijn er blij mee.

Inge Schumacher? -

? Ik weet het niet of ik al iets voel.

Hans -

We (mijn partner en ik) hadden goede ervaringen gelezen met toepassen van een aardingslaken. Afgelopen zomer er één aangeschaft bij Earthing Nederland. Bij hun omdat je deze kan toepassen onder een hoeslaken. Ongeveer om de 4 weken hebben wij er gewisseld en dus wel/niet opgeslapen. Merkte echt als je er niet op sliep, dat je rustelozer was en voornamelijk (weer) moeie benen kreeg. Sinds kort daarom er nog één erbij aangeschaft en slapen nu dus allebei altijd op ons eigen laken. Is het echt waard.

Nancy Marion -

Earthing went above and beyond to get us the product when there was a delivery product. I haven't tried the product yet, but only wish there had been an option to get all the informtion in English!

Fam Zuurman -

Het laken werkt goed. de eerste nacht dacht ik dat we compleet ontladen werden en voelde het heel vreemd, zo goed werkte het. De nachten daarna was het lijf er op ingesteld. Ik ben blij dat ik nu niet wekelijks het laken met zilverdraad hoef te verschonen. het is alleen nog wel handig om te laten weten hoe ik na 2 maanden dit onderlaken kan wassen.

MT -

Mooi product, goede afmetingen, handig dat het onder het hoeslaken zit. Contact getest en OK

Jeroen -

Ik merk nog niks van het laken.
Mogelijk komt dat nog

Hilde Pierloot -

Mijn eerste aardingslaken had ik zo een 6 jaar en ik waste het wekelijks. Ik kan het echt niet meer missen, maar een nieuwe was aan de orde. Bij mijn bestelling stak geen snoer maar na mijn mailtje werd ik snel op gebeld en werd het misverstand onmiddellijk recht gezet. Ik ben zeer tevreden met jullie producten en dienstverlening: Zeer goede service, echt behulpzaam en geduldig! Dit had ik niet verwacht en is me zeer wel gevallen: Bedankt !!

Jaspers C -

Ik heb het aardinglaken nu enkele weken en het bevalt mij uitstekend. Ik slaap beter en voel mij ook rustiger.
Bestelproces en aflevering prima verlopen.
Ben heel tevreden.

Joop Menke -

Ik heb enige tijd geleden een aardingslaken gekocht en ik moet zeggen het bevalt mij meer dan uitstekend, word uitgerust wakker en ben lang niet zo stijf als anders.
Het bestelproces was uitermate soepel en de bezorging idem dito,
een meer dan tevreden klant.

Marianne Westra -

Het voelde meteen goed toen ik de eerste nacht op het aardingslaken ging liggen. Ik slaap nu beter en word niet tussendoor wakker, wat anders een paar keer per nacht het geval was. Ook fijn dat het aardingslaken onder het hoeslaken kan liggen. Dan wordt het minder snel vies. Ik heb geen spijt van deze aankoop.

JC -

Wij hebben eerst 1 laken gekocht om te proberen maar merkte al meteen dat er iets gebeurde. Mijn benen werden warm en begonnen wat te tintelen en warm, niet vervelend maar duidelijk waarneembaar. De volgende dag merkte ik dit niet meer maar wel vanaf dag 1 ongelooflijk lekker geslapen en meteen de hele nacht door. Dit was in geen jaren meer gebeurd, meerdere keren per nacht wakker, naar het toilet en daarna niet meer in slaap vallen dus dan maar uren lezen.
Nu slaap ik heerlijk en veel dieper en de volgende dag lekker uitgerust wakker.
Inmiddels een 2e laken gekocht voor mijn man die nu nauwelijks meer snurkt wat mijn nachtrust ook ten goede komt! Hijzelf slaapt zelf daardoor ook veel rustiger.
De pijn(artrose) in handen en knieën zijn de eerste tijd wel verergerd maar na zo'n 3 weken eigenlijk geheel verdwenen.
Kortom wij zijn heel erg blij met onze aardingslakens en hebben het gevoel dat zij veel doen voor onze gezondheid en zeker voor onze nachtrust!

Natascha -

Ik heb 2 lakens gekocht. Een voor mijn moeder en 1 voor mijzelf.
Nu, na ongeveer 2 weken erop geslapen te hebben zijn er voor beide positieve veranderingen te bemerken. Sommige klein en subtiel die je misschien niet direct aan het laken zal linken, andere duidelijk aanwijsbaar door het laken. Het leuke was dat ik de eerste nacht niet zeker wist of het laken goed aangesloten was, niet het laken van mijzelf en ook niet van mijn moeder.
Na 15 minuten in bed te liggen wist ik zeker dat de mijne werkte!! Ik was voor het eerst sinds ....? gelijkmatig warm over mijn hele lichaam. Ik heb altijd wel of koude voeten of een koude kont of voeten warm en benen koud, noem maar op. Heerlijk, hier helemaal geen last meer van!!
Verder bemerk ik minder stijfheid (artrose), rustiger, zin bepaalde dingen weer op te pakken, meer geconcentreerd.
Mijn moeder, die heel erg ziek is, heeft het eindelijk warm in bed, voelt zich beter, minder last van pijn en artrose, is positiever, loopt eindelijk weer wat beter.
Wel wil ik hierbij vermelden dat zij de eerste nachten juist slechter geslapen heeft, heel onrustig, veel dromen, veel wakker, maar de volgende dag voelde ze ondanks de slechte nachten wel beter dan anders. Komt waarschijnlijk door haar ziekte en de vele medicijnen of wat dan ook, maar slaapt nu weer helemaal goed :) Kortom, wij zijn heel blij met ons lakentje en kunnen het andere mensen dan ook echt aanraden.

Anita Roseboom -

Heel prettig, dit product. Mijn klachten a.g.v. elektrosmog zijn de afgelopen week echt minder geworden. De straling resoneert in mijn systeem, vooral in mijn hoofd hetgeen ik waarneem als geluid. Heel naar! Het gebruik van aardingsproducten lijkt hiervoor een remedie. De last die ik heb is aanzienlijk vermindert, ik hoop dat dit nog doorzet.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014, 2015 en 2016 zijn weer duizenden bomen

geplant via trees for all


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy