Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
   
Omdat Aarden de oorzaak van ontstekingen wegneemt en het immuunsysteem beter gaat werken, zal het lichaam minder energie hieraan kwijt zijn.
Pijn ontstaat in ons lichaam op plekken, waar een onstekingsreactie heeft plaatsgevonden. Vaak is de ontsteking niet helemaal verdwenen na het genezingsproces.  Een lage onstekingsgraad, die vaak niet wordt herkend, kan jaren doorgaan, gezond weefsel beschadigen en energie verspillen. Aarden kan dit proces doorbreken en zo het energieniveau verbeteren.

Door Aarden gaat het bloed beter stromen en vervoert het meer zuurstof. Dit betekent meer zuurstof naar en een betere voeding van de cellen. Hierdoor zal iemand meer energie krijgen.
 
Ook slapen mensen dieper en rusten ze beter uit als ze geaard slapen. Dit zorgt er dus ook voor, dat mensen die geaard slapen, meer energie hebben. 

We krijgen regelmatig te horen, dat mensen, nadat ze zijn gaan aarden, zich een heel ander mens voelen en veel meer zin hebben om zaken aan te pakken.
"Aarden heeft mijn leven veranderd" is een veelgehoorde uitspraak!
 
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
  
 
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
 
 
 
0V5dQZbEWU218GpAt7U3982593LF727W.jpg

Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 


 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy