NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking
Home Energie-level

AARDEN VERBETERT HET ENERGIENIVEAU
Met alle dagelijkse activiteiten, zoals eten, bewegen, is het lichaam de hele dag door aan het werk om kleine ontstekingsreacties op te ruimen. Dit is een proces waar we normaal gesproken geen hinder van ondervindten. Hebben we bijvoorbeeld ergens pijn of voelen we ons grieperig, dan gaat het immuunsysteem aan de slag om de oorzaak van pijn en ongemak op te ruimen.

AARDEN NEEMT DE OORZAAK VAN ONTSTEKINGEN WEG
Omdat aarden, met behulp van de elektronen van de aarde de oorzaak van ontstekingen wegneemt en het immuunsysteem beter gaat werken, zal het lichaam minder energie aan herstel kwijt zijn.

Pijn ontstaat in ons lichaam op plekken, waar een ontstekingsreactie heeft plaatsgevonden. Vaak is de ontsteking niet helemaal verdwenen na het genezingsproces.  Een lage onstekingsgraad, die vaak niet wordt herkend, kan jaren doorgaan, gezond weefsel beschadigen en energie verspillen.
Aarden kan dit proces doorbreken en zo het energieniveau verbeteren.

VERBETERDE OPNAME VOEDINGSSTOFFEN EN ELIMINEREN AFVALSTOFFEN
Fysiek in contact zijn met de energie van de aarde zorgt ervoor dat voedingsstoffen, en ook zuurstof beter worden opgenomen en afvalstoffen beter worden afgevoerd.
Dit kan een wereld van verschil betekenen voor hoe we ons voelen!

Zodra we gaan aarden, dan verlagen we met meer dan 90% de onnatuurlijke stralingsvelden (ook wel omgevings wisselspanning) op ons lichaam. 
Het effect is onder andere dat de elektrische spanning van alle lichaamscellen verbetert waardoor voedingsstoffen beter kunnen worden opgenomen en afvalstoffen beter afgevoerd. De elektrische signalen verbeteren en beïnvloeden bijvoorbeeld het zenuwstelsel, de bloedcirculatie, de zuurstofopname, de hormoonbalans, de celstofwisseling, en na een aantal nachten geaard slapen zal het lichaam in alle cellen doorvoed raken en versterkt.

Met aarden gaat het bloed beter stromen, de zuurstofopname verbetert en het bloed vervoert meer zuurstof. Dit betekent meer zuurstof in het hele lichaam. Na een aantal nachten geaard slapen zal het zuurstofrijke bloed steeds dieper in het lichaam doorwerken, van organen tot in de botten.
Mensen voelen zich snel energieker.

SNELLER IN SLAAP VALLEN EN EEN DIEPERE SLAAP
Mensen slapen meestal dieper en rusten beter uit met een geaarde slaap.   
Het zenuwstelsel krijgt meteen het teken om te ontspannen, zodra we gaan aarden, waardoor het hele lichaam zich kan ontspannen.
Een betere slaap werkt door in de dag.

MET AARDEN KOMEN HORMONEN IN BALANS
De hormonen zullen beter hun werk gaan doen met aarden. Ze komen in balans met het ritme van de aarde, zoals melatonine voor het slapen.
Cortisol dat bij aanhoudende spanning niet alleen de slaap verstoort, maar aanzet tot vluchten of vechten- met aarden komt dit weer in balans waardoor mensen zich beter en energieker gaat voelen.  

We krijgen regelmatig te horen, dat mensen, nadat ze zijn gaan aarden, zich een heel ander mens voelen en veel meer zin hebben om zaken aan te pakken.

"Aarden heeft mijn leven veranderd" horen we vaak!