Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Aardingspatches, aardingswikkelbanden en aardingspolsbandjes om direct op een gevoelige of pijnlijke plek te aarden. De patches hebben als voordeel, dat ze overal op het lichaam geplakt kunnen worden. De aardingswikkelbanden zijn met name bedoeld voor nek, schouder, rug, knie, elleboog en enkels en polsbandjes zijn met name voor de pols of enkel bedoeld. Ze hebben als voordeel, dat ze niet geplakt hoeven te worden.

Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat aarden heel effectief chronische ontstekingen en pijn kan verlichten. Aarden heeft een heilzaam effect, ongeacht waar je je lichaam aardt, maar de verlichting van de chronische ontstekingen en pijn blijkt sneller te gaan als je aardt direct in de buurt van de ontsteking of de pijn. De aardingsbanden en aardingspatches zijn daarvoor bij uitstek geschikt.

Zie hier het filmpje waar de aardingspatches en recovery bags met succes gebruikt werden bij het herstel van de Amerikaanse wielrenners in de Tour de France.
Miniatuur
Bezig met laden...

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
 
 

         POLICY

 
   
qk153i1e5z6J5Z5t9n3Y704G97Po1644.jpg
Earthing Nederland laat sinds 2012 bij
iedere bestelling een boom planten via 
Trees for All 

 
 
Deze website gebruikt cookies om de website te analyseren en te verbeteren en het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op. Klik hiervoor meer info over cookies en privacy policy