Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 
Set van 2 x Universele aardingsmat incl. EU aansluitset
Reviews | Review toevoegen

AANBIEDING: Set van 2x een universele aardingsmat (25x68cm) met EU aansluitset, waarbij de 2e voor 39 euro i.p.v. 45,90 euro: ideaal om geaard te werken bij je computer of te aarden bij de tv

Standaard levertijd

Verzending binnen 2 werkdagen

€ 91,80
€ 84,90
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Haal meer dan 95% van de spanning van je lichaam tijdens het werken met de computer of het kijken naar de tv met behulp van een universele Aardingsmat!

Dit is een tijdelijke set van 2 x een universele aardingsmat (25x68cm) met EU aansluitset, waarbij de 2e voor 39 euro i.p.v. 45,90 euro.

De universele Aardingsmat, Earthing Universal Mat is gemaakt van geleidend zwart vinyl en aardt je terwijl je werkt. De aardingsmat is heeft een klein structuurtje (leather look) en kan heel gemakkelijk schoon gemaakt worden met een vochtige doek.

De mat wordt met een aansluitkabel (4,5 m.) op een speciale EU aardingsstekker aangesloten, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde (en dus absoluut niet met de stroom!). Deze speciale aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een tweede aansluiting. 
Kies je liever voor een aansluiting via de grondpin, dan kun je die hieronder erbij bestellen.
In dat geval heb je ook een aardingsstekker voor die keren dat je de aardingsmat ergens anders wilt aansluiten.

De universele Aardingsmat (25x68cm) is ideaal om geaard te werken, tv te kijken enz.
Leg hem op de vloer om je blote voeten erop te plaatsen of op een bureau, onder je toetsenbord, voor je hand, pols of onderarm, om te aarden terwijl je werkt. De kant waar de kabel wordt aangesloten moet boven. Als je de aardingsmat onder je toetsenbord legt, dan steekt hij voldoende uit om dat uitstekende gedeelte te gebruiken als muismat.

In huis en op kantoor werken we continu in een elektromagnetisch veld.
Door deze straling worden we elektrisch geladen, vermoeid en krijgen vele mensen last van hoofdpijn, concentratieproblemen enz.

In 2007 vermeldden een groep onderzoekers van het Imperial College in Londen en van het Instituut voor Gezondheidswetenschappen van de universiteit van Washington in een rapport dat metingen in een kantooromgeving aantoonden dat de elektrische energie waaraan mensen langere tijd zijn blootgesteld, het risico op infecties, stress en degeneratieve ziekten verhogen en de opname van zuurstof en de activiteit verminderen.

Door een op de aarde aangesloten universele Aardingsmat onder je toetsenbord en muis te leggen en met je polsen of onderarmen contact met deze mat te maken, word je direct elektrisch ontladen en beschermt deze verbondenheid met de aarde je tegen de elektromagnetische straling. Dit gebeurt natuurlijk ook als je er met blote voeten contact mee maakt terwijl je werkt.

Mensen die geaard aan de computer werken, melden dat zij minder last hebben van hoofdpijn en concentratieproblemen, minder vermoeid worden en beter kunnen werken. Ook enkele schrijfsters, die voorheen altijd maar enkele uren konden schrijven, melden dat zij nu veel langer hun werk achter de computer kunnen doen.

Daarnaast bevordert het verbonden zijn met de aarde de rechter hersenhelft, ons creatieve brein, en brengt de linker hersenhelft, ons analytische brein, meer tot rust. 

De universele aardingsmat is ook ideaal om te gebruiken als je tv kijkt of gewoon ontspant. Met name als je 's avonds tv kijkt, is het belangrijk dat je niet vlak voor het slapen gaan nog even flink wordt opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit werkt namelijk stress verhogend en bevordert niet de nachtrust. Als je echter contact maakt met de Aardingsmat, bijvoorbeeld met je blote voeten, dan gaat je stress niveau naar beneden en word je niet opgeladen door alle elektromagnetische straling. Dit bevordert niet alleen de gezondheid maar ook ga je dan met minder stress in je lichaam naar bed.

Wil je de Aardingsmat ook in bed gebruiken, dan adviseren wij de Aardingsmat met hoes.
Deze hoes kun je hieronder bestellen. Deze is gemaakt van katoen met 5 % zilverdraad.
 

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst moet worden goedgekeurd door een beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is zal hij verschijnen op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Meer reviews
 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
​​
 

        INFORMATIE

 
   

 
 
 
 

         POLICY

 
   
152cd7ed0675b55188df150b51885966.png
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014 en 2015 zijn weer vele bomen

geplant via trees for all