Categorieën
Pagina's
Er zijn geen producten in de winkelwagen.
Menu
 

MINDER STRESS EN ONTSTEKINGEN IN JE LICHAAM VERBETEREN JE SLAAP 

Veel mensen vinden dat ze zo weinig mogelijk moeten slapen om maximaal van het leven te kunnen profiteren. Die redenering is fout. Slapen is van levensbelang en helpt iedereen gratis om zeer ernstige ziekten te vermijden.
De slaap laadt onze lichaamcellen terug op en herstelt de cellulaire schade die opgelopen werd gedurende de voorbije dag. Alle spieren rusten en krijgen meer zuurstof gedurende de diepe slaap. Spierweefsels herstellen dankzij het natuurlijk groeihormoon dat ook op ons metabolisme (stofwisseling) werkt.
De slaap zorgt ook voor een versterking van onze immuniteit. Gedurende de nachtrust worden er meer witte bloedlichaampjes en antistoffen aangemaakt. Mensen die onvoldoende slapen beschikken over een slechtere immuniteit en zijn meer vatbaar voor ernstige ziekten.

Slaapproblemen is een steeds groter wordend probleem. Uit een recent onderzoek naar slaapgedrag onder Nederlanders door het NSWO (Vereniging voor Slaap- en Waak Onderzoek)  blijkt dat de helft van de Nederlanders niet tevreden is met zijn of haar slaap! Eén op de drie is overdag moe en één op de vijf doet overdag zelfs een dutje.

Ook blijken steeds meer kinderen problemen met slapen te hebben.

Ze zijn vaak erg onrustig, vallen moeilijk in slaap en slapen slecht. Therapeuten die veel met kinderen met slaapproblemen werken, melden dat deze kinderen duidelijk rustiger worden, gemakkelijker in slaap vallen en beter gaan slapen zodra ze geaard gaan slapen.

Een van de grootste voordelen van geaard slapen is, dat je sneller in slaap valt en dieper slaapt.

En dat je tijdens je slaap de energie van de aarde ontvangt. Het contact met de aarde herstelt een natuurlijke staat in het lichaam en de helende, vergeten, kwaliteiten van de aarde komen de gehele nacht tot je.
Contact met de Aarde helpt het lichaam zijn natuurlijke balans en ritme te herstellen en om stress en ontstekingen te verminderen. De meeste mensen hebben continu een wisselspanning op hun lichaam tijdens hun slaap, omdat ze omringd worden door elektrische leidingen, ook al staan alle apparaten uit. Door te Aarden, ontlaad je van eventuele statische lading en ben je voor meer dan 90% de wisselspanning op je lichaam kwijt. Dat betekent dus veel minder stress voor je lichaam!
Dit is de natuurlijke staat voor je lichaam en zo kun je beter tot rust komen.
 

Daarnaast stromen de hele nacht antioxidanten in de vorm van vrije elektronen je lichaam binnen, die je chronische ontstekingen verminderen. 

En chronische ontstekingen zijn de belangrijkste oorzaak van bijna alle moderne ziektes, zoals MS, reuma, fibromyalgie, darmstoornissen, nierproblemen, chronische pijn, suikerziekte, allergieën, hart- en vaatziekten en soms zelfs kanker.

's Nachts tijdens de slaap, als het lichaam het meest ontvankelijk is voor genezing en herstel, is de beste tijd om te Aarden.

En na aanschaf en aansluiting van het aardingslaken, hoef je er niets meer voor te doen, er niet meer aan te denken, het gebeurt vanzelf. En het kost, na de begin aanschaf, verder niets meer, geen geld, geen tijd, geen moeite en je hoeft er niet eens meer aan te denken.

Wij krijgen vaak reacties van mensen, die uitgeruster wakker worden, minder vermoeide benen hebben bij het opstaan, gemakkelijker in slaap vallen en beter doorslapen. Regelmatig krijgen we te horen: "Had ik dit maar jaren eerder geweten",  "Ik wil nooit meer zonder mijn Aardingslaken gaan slapen" en "Ik neem mijn Aardingslaken overal ter wereld mee naar toe". 
 

Soms al verbeteringen de eerste nacht, soms pas na langere tijd

Sommige mensen slapen direct de eerste nacht, dat ze op het Aardingslaken slapen, al beter en worden uitgeruster wakker. Zo vertelde iemand, dat haar man snurkte en altijd nog een uur bleef liggen, nadat zij was opgestaan. De nacht dat ze voor het eerst geaard hadden geslapen, had haar man niet meer gesnurkt en stond hij direct met haar op en zei, dat hij sinds jaren niet meer zo goed had geslapen en zo gemakkelijk kon opstaan.
Anderen vertellen, dat het bij hen veel langzamer verbeterde. Soms hebben ze het niet in de gaten, tot ze na enkele weken ineens opmerken, dat ze voor het eerst 's nachts niet hebben liggen piekeren, maar echt hebben geslapen.
Ook vertelde iemand, dat zij en haar man beter slapen, sinds zij op een Aardingslaken liggen, en omdat hij veel rustiger slaapt en zich niet telkens omdraait in zijn slaap, wordt zij niet meer elke keer wakker.

Dit zijn slechts enkele reacties. Zo zal iedereen het op zijn of haar eigen manier ervaren.
Over de hele wereld zijn er al honderdduizenden mensen die een betere nachtrust genieten, minder gestresst zijn en minder pijn hebben, sinds ze geaard zijn gaan slapen.
Daar is Earthing al een begrip en schaffen mensen vaak een Aardingslaken aan, omdat ze van een bekende hebben gehoord hoe goed het geholpen heeft.

Duidelijk is, dat veranderingen in slaap, stress, pijn en balans en ritme van het lichaam, blijvend worden als we voor lange tijd op regelmatige basis Aarden.
Je kunt de energie van de Aarde niet naar een bepaalde plek van je lichaam sturen. Je lichaam neemt de natuurlijke helende energie van de Aarde op en gebruikt het waar nodig. Het kan dus voorkomen, dat je verbeteringen ervaart voor bepaalde problemen, waar je dat niet verwacht had en aan de andere kant geen veranderingen ziet in andere delen van het lichaam.

HOE LANGER JE BLIJFT AARDEN, DES TE MEER VOORDELEN, VERBETERINGEN EN VITALITEIT JE KUNT VERWACHTEN

Een van de eerste onderzoeken, die Clint Ober deed, was een onderzoek onder 60 personen met slaapproblemen, waarvan 30 personen geaard sliepen en 30 ongeaard, zonder dat iemand wist tot welke groep hij behoorde. Na 30 dagen werden de resultaten vergeleken tussen de geaarde en de niet  geaarde groep. De resulaten waren verbluffend. De personen uit de geaarde groep meldden de volgende resultaten:
  • 85% viel sneller in slaap
  • 93% vertelde beter te slapen gedurende de nacht
  • 82% ervaarde een duidelijke vermindering van stijfheid van de spieren
  • 74% ervaarde eliminatie of reductie van chronische rugpijn en gewrichtspijn
  • 100% rapporteerde een meer uitgerust gevoel bij het opstaan
  • 78% rapporteerde een verbeterde algehele gezondheid
  • Daarnaast meldden verschillende deelnemers onverwachte maar duidelijk verbetering bij astmatische klachten, rheumatische artritis, hoge bloeddruk, apneu en PMS.
Voor een filmpje van Dr. Christie waarom Aarden zo goed is om beter te slapen, klik hier
 

STOPPEN MET SNURKEN

Wij krijgen veel enthousiaste reacties van mensen die geaard zijn gaan slapen en na één nacht al opbellen om te vertellen dat hun partner niet meer snurkt. Dit geldt misschien niet voor iedereen die geaard is gaan slapen, maar wel voor het merendeel.
Ook zijn er meerdere mensen die vertelden, dat zij de aansluiting van het aardingslaken 's nachts hadden verbroken, waarna hun partner binnen een kwartier weer begon te snurken. Dit hield pas op, nadat zij het aardingslaken weer hadden aangesloten!

Inmiddels zijn er al zo veel positieve reacties gekomen van mensen van wie de partner niet meer snurkt, dat Aarden wel eens een van de beste manieren zal blijken te zijn om van het snurken af te komen. Het is zeker de meest natuurlijke manier!

Er zijn ook meldingen van mensen die last hadden van apneu en waarvan de symptomen sterk verminderden, nadat zij geaard gingen slapen.
 
 

Naast het slapen op een aardingslaken om slaapproblemen te verminderen kan het ook verstandig zijn om eventuele slechte gewoontes aanpakken, zoals 's avonds te laat of te zwaar eten, koffie of alcohol drinken, te laat nog computeren, werken, in bed filmpjes kijken, stress en zorgen mee naar bed nemen en te veel op onregelmatige tijden slapen.

 

 
​​
 

        KLANTENSERVICE

 
   
7dadc29228bb6e37d70dc4cf879fc75d.png
Wij versturen uw pakket COneutraal
met pakketdienst DPD.
 
 
​​
 

        INFORMATIE

 
   

 
 
 
 

         POLICY

 
   
152cd7ed0675b55188df150b51885966.png
44b13e0f1f8a2058f82f639744070225.jpg
Certificaat 2013
Earthing Nederland plantte 1600 bomen
Ook in 2014 en 2015 zijn weer vele bomen

geplant via trees for all