NL
 • Sinds 2012
 • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
 • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
 • Enige aanbieder met garantie op de werking

Slaapset voor 1 persoon, laken met 1 kussensloop

Slaapset 1p, universeel laken en 2 kussenslopen universeel laken op 2p bed Slaapset 1p, hoeslaken 90cm aardingsonderlaken aardingslaken vs aardingsonderlaken
Slaapset 1p, universeel laken en 2 kussenslopen
universeel laken op 2p bed
Slaapset 1p, hoeslaken 90cm
aardingsonderlaken
aardingslaken vs aardingsonderlaken

Slaapset voor 1 persoon, laken met 1 kussensloop

Zilver aardingsonderlaken 1 persoons met kussensloop. We geven je een 10% kortingscode SLAAPSET, op deze Slaapset. Lees meer

397,00
387,00
Prijs per stuk
Op voorraad Standaard levertijd: Verzending binnen 2 werkdagen
Voeg toe aan je verlanglijstje
 • Enige aanbieder met garantie op de werking
 • Ondersteun je gezondheid!
 • Beste kwaliteit
 • Binnen 2 werkdagen verzonden
Productomschrijving

Aarden tijdens de slaap is de ideale manier om stress en ontstekingen te verminderen.
Hoe groter het lichaamsoppervlak dat geaard wordt, hoe meer je profijt je hebt van aarden. 
Met een aardingsonderlaken gecombineerd met een aardingskussensloop aard je jezelf van top tot teen. 

We geven je 10% korting op deze slaapset. Gebruik kortingscode SLAAPSET in het bestelproces. 


Deze set is samengesteld uit de volgende producten:
1 zilver universeel aardingsonderlaken  of 1 zilver aardingsonderlaken/hoeslaken 90x210cm
en 1 Premium aardingskussensloop 
Op beide producten heb je 2 jaar garantie!

Earthing Nederland introduceerde in 2016 een geheel nieuw aardingslaken van ongeëvenaarde kwaliteit met 50% zilver. We produceren onze aardingslakens onder eigen label.

De voordelen van het nieuwe aardingsonderlaken zijn:
* bevat 50% zilverdraad van hoge kwaliteit
* sterkere antibacteriële werking
* kan onder je eigen favoriete hoeslaken gebruikt worden
* hierdoor veel minder kwetsbaar voor transpiratie en huidvetten
* hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage
* speciaal ontworpen met duurzame materialen voor een veel langere levensduur

We geven 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten èn op het goed functioneren van het aardingslaken en het kussensloop


Het aardingsonderlaken en de aardingskussensloop worden met speciale aansluitkabels verbonden met de aarde, om zo je lichaam te aarden tijdens je slaap. Dit is een ideale tijd om te aarden, omdat tijdens je slaap je lichaam zich het beste kan herstellen. Zo kun je op een natuurlijke manier klachten verminderen en het zelfhelend vermogen verbeteren.

Door te slapen op een aardingsonderlaken vermindert de stress in je lichaam, slaap je dieper, snurk je minder en word je beter uitgerust wakker. Hierdoor ga je je beter voelen en ga je er beter uitzien!
Met de Premium aardingskussensloop herstel je sneller van hoofd-, nek- en schouderklachten. 

Het aardingsonderlaken met 50% zilverdraad
Het geleidende deel van het universele aardingsonderlaken is 100x200cm. Aan beide korte zijden is een instopstrook van biologische katoen bevestigd. 
Het geleidende deel van het aardingshoeslaken is 90x210 cm. Rondom is een katoenen rand van 40cm breed met elastiek bevestigd. 
De geleidende stof is gemaakt van maar liefst 50% zilverdraad van hoge kwaliteit en 50% duurzaam Tencel. De hoeveelheid zilverdraad is 15 tot 30 maal zo hoog als in de traditionele aardingslakens (zie de laatste foto met rechts het nieuwe onderlaken), waardoor het onder het eigen hoeslaken gelegd kan worden.
Zo kun je je eigen favoriete lakens blijven gebruiken! 
Als je op je eigen hoeslaken met daaronder het aardingsonderlaken ligt, ben je minstens zo goed geaard als wanneer je rechtstreeks op een traditioneel aardingslaken ligt (waarin 3-5% zilverdraad is verwerkt).

Kijk op de pagina SLAPEN OP ZILVER voor de verschillen met de traditionele aardingslakens.

Het universele aardingsonderlaken kan op een matras van een eenpersoonsbed of een tweepersoonsbed
Het universele aardingsonderlaken is geschikt voor elk eenpersoonsmatras.
Bij een tweepersoonsbed kan het aardingsonderlaken dwars over het matras gelegd worden en aan beide zijden van het matras ondergestopt worden. Ook kun je er voor kiezen om het in de lengte te leggen voor één persoon, zodat deze maximaal geaard wordt. Willen beide personen geaard slapen en maximaal geaard worden, dan heb je twee universele aardingsonderlakens nodig, of twee 90x210 hoeslaken of een van de tweepersoons hoeslakenvarianten (140cm, 160cm of 180cm breed).


Earthing Nederland introduceerde in 2019 een geheel nieuw aardingskussensloop van ongeëvenaarde kwaliteit. We produceren dit  onder eigen label: het Premium aardingskussensloop.

Meer dan 2 jaar hebben we nodig gehad om de gepatenteerde stof van het premium aardingskussensloop te ontwikkelen. De lichtgrijze stof bevat 30% solide roestvrijstalen vezels van chirurgische kwaliteit. Het is zo ontworpen dat de geleiding van het materiaal maximaal is. 

De voordelen van het premium aarsingskussensloop zijn:

 • bevat 30% zeer fijne roestvrijstalen vezels van chirurgische kwaliteit, voor optimale duurzaamheid en geleiding.

 • kan onder je eigen favoriete kussensloop gebruikt worden

 • roestvrijstaal is niet gevoelig voor zuren of zwavel door transpiratie en huidvetten en chemicaliën in verzorgingsproducten

 • hoeft minder vaak gewassen te worden, dus minder slijtage

 • speciaal ontworpen voor een veel langere levensduur, de verwachting is 3 jaar of meer

 • 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten èn op het goed functioneren (geleiden) van de kussensloop


Het aardingsonderlaken/hoeslaken leg je onder je eigen hoeslaken en de Premium Kussensloop gebruik je onder je eigen kussensloop. 
Hierdoor is het minder kwetsbaar voor transpiratievocht, huidvetten, oliën, crèmes etc. en hoeft het minder vaak gewassen te worden, één maal per 1 à 2 maanden. Dit alles komt de levensduur zeer ten goede.
Voor een goede geleiding raden we aan stoffen te gebruiken, dat is gemaakt van een natuurlijke vezel, zoals katoen, viscose of Tencel en met weinig of geen synthetische component, zoals polyester.

Uniek: Twee jaar garantie op slijtage- en productiefouten en op het goed functioneren van het aardingsonderlaken en de Premium Kussensloop. 
Wij geven op het aardingsonderlaken en de Premium Kussensloop 2 jaar garantie op slijtage- en productiefouten op voorwaarde dat de onderhoudsvoorschriften, die zijn ingesloten in de plastic hoes van de aardingsproducten, zijn opgevolgd. Deze unieke garantie dekt niet alleen alle fabricagefouten maar ook het goed functioneren, dus het effectief aarden, van je laken en kussensloop! 
De garantie geldt niet voor verkleuring van de zilverdraden, dat is een natuurlijk proces. Zweet kan door het eigen hoeslaken heen ervoor zorgen dat het zilver bruin verkleurt, maar het heeft geen invloed op het goed functioneren van het laken.

Je aardingsproducten testen met een producttester voor de halve prijs of een multimeter met 30% korting 
De producttester is een gevoelig apparaat om te bepalen of er elektrische geleiding is tussen twee punten. Bij aanschaf van een aardingsonderlaken krijg je 50% korting op de producttester. 
Met de producttester test je:
1. Of je zelf geaard bent bij rechtstreeks contact met het aardingsproduct.
2. Of alles goed is aangesloten en je aardingsproduct goed geleidt,
3. Of een kabel goed geleidt,
4. Of je aardingsproduct geaard is (via grondpin of geaardstopcontact).
5. Of je stopcontact geaard is.

Testen met de Earthing multimeter meet de afname van de wisselspanning (in cijfers) zodra je geaard bent. Je ontvangt 30% korting op de Earthing multimeter bij aanschaf van een aardingsonderlaken.  
Met de Earthing multimeter test je in millivoltage: 
1. Of je zelf geaard bent bij (in)direct contact. Je kunt de afname van de wisselspanning dus ook meten met kleding aan of wanneer je test met je eigen hoeslaken over het aardingsproduct.
2. Of alles goed is aangesloten en je aardingsproduct goed geleidt,
3. Of een kabel goed geleidt,
4. Of je aardingsproduct geaard is (via grondpin of geaardstopcontact).
5. Of je stopcontact geaard is.
.
In het bestelproces kies je voor de optie voor (g)een tester. Bij de aanschaf van een aardingsonderlaken raden we aan om een tester aan te schaffen. Zo kan na elke wasbeurt gecontroleerd worden of het product weer goed is aangesloten en of na jaren gebruik het zilver nog steeds geleidt. 

Aansluiten op de aarde
De aardingsproducten sluit je met behulp van de bijgeleverde 5 meter lange speciale aansluitkabel aan ofwel via een speciaal ontworpen aardingsstekker op de randaarde van een geaard stopcontact (dus niet op de stroom) ofwel op een grondpin, die je buiten in de grond steekt. 

Heb je nog geen grondpin of aardingsstekker, dan bestel je dit bij "Uw verdere aansluiting" 
De aardingsstekker is een speciaal ontworpen kunststof stekker met twee metalen aardestripjes, die in een geaard stopcontact alleen contact maakt met de aarde en niet met de stroom. De aardingsstekker heeft de mogelijkheid voor een het aansluiten van 3 aardingsproducten. Met een splitter kan een oneindig aantal producten worden aangesloten op de aarde. 

Als je de keus hebt tussen het gebruik van een grondpin en een aardingsstekker, dan adviseren wij voor het aardingsonderlaken het gebruik van een grondpin, met name voor mensen die (hoog)gevoelig zijn.

Wassen
Het aardingsonderlaken en de aardingskussensloop kunnen in de wasmachine op 40-60 graden gewassen worden. Drogen het liefst aan de lijn. Gebruik een laag toerental om te centrifugeren. 
Voor uitgebreide wasvoorschriften klik op tabblad FAQ en kijk bij Producten.
Bij elk aardingsonderlaken zit een uitgebreid wasvoorschrift.

Review toevoegen
Wat vind je van
Slaapset voor 1 persoon, laken met 1 kussensloop
Jouw Score
5,0
Jouw naam Jouw review

Reviews


 

5,0
8 beoordelingen
7
0
0
1
0

G. Schavemaker

Tot nu toeslaapik er lekker op.


Edwin

I have used the Sleeping set now for about four weeks and am very pleased with it. I had always been unable to sleep for more than 4 to 5 hrs continuously. Now I can sleep for 6 to 7 hours uninterruptedly, and feel very relaxed and rested.


Peter

Ik merk er nog niet echt veel van. Nekpijn blijft 's nachts aanwezig. Kuitspierkrampjes/restless legs iets minder, maar nog steeds hinderlijk om lekker te kunnen slapen.


Natalie

Helemaal tevreden. Helpt met spier herstel en met Restless legs in de nacht.


Conny

Bevalr goed komt uitgeruster wakker.


Kooi

Tevreden en aan te raden.


Sandra Hartog

Ik ben zeer tevreden met het laken. De kussenhoes heb ik alleen nog niet ontvangen door de drukte van actie. Die zou ik graag spoedig willen ontvangen!. Ik slaap heerlijk, warm, confertabel. Dit aardigslaken werkt meer in op spanning loslaten. Merk echt verschil.


Piet Vis

Mooie kwaliteit en prima pasvorm. Zowel het onderlaken als de kussensloop.