NL
  • Sinds 2012
  • Best verkrijgbare kwaliteit wereldwijd
  • Distributeur van Earthing.com in Nederland en België
  • Enige aanbieder met garantie op de werking

UNIEK! Zilveren Aardingsonderlakens met 2 jaar garantie

Home UNIEK! Zilveren Aardingsonderlakens met 2 jaar garantie

Earthing Nederland heeft 's werelds beste en meest milieuvriendelijke zilveren aardingsonderlakens.
We zijn de enige die 2 jaar garantie geven op de werking van de aardingsonderlakens - volg hiervoor wel de wasinstructie op!


Je kunt kiezen uit 5 verschillende maten. 
Voor een 1 persoons matras kies je het universele aardingsonderlaken of het 1 persoonshoeslaken van 90x210cm. 

Voor een 2 persoons matras hebben we passende aardingsonderlakens in de vorm van een hoeslaken.
Meet de maat van je matras en kies dan je maat. 
Dit zijn de maten: 
140x200cm
160x200cm
180x210cm
Deze aardingshoeslakens hebben rondom de geleidende stof een katoenen rand van 40cm breed met elastiek. Heel handig als je matras bijvoorbeeld 200cm breed is en niet dikker dan 20cm: de maat 180x210cm past!

Voor een 2 persoons matras kan je ook kiezen voor het universele aardingsonderlaken. Dit laken is een lange lap stof bestaande uit een geleidend deel van 100x200cm. Aan de korte kanten zijn katoenen instopstroken bevestigd van 70cm lang. Je legt het universele aardingsonderlaken in de breedte op het 2 persoonsbed. 
Of je kiest voor 2 universele aardingsonderlakens en je legt ze naast elkaar in de lengte op het 2 persoons matras. 

Maak je aardingsbeleving compleet met de slaapsets.
Je krijgt 10% korting op een slaapset met deze kortingscode: SLAAPSET

Heb je pijnklachten in je nek, schouders of hoofd gebruik dan naast het aardingsonderlaken een aardingskussensloop om je hele lichaam te aarden. 
De slaapsets zijn aparte producten in de webshop.

Met de shielding slaapset lig je in een laag- en hoogfrequente stralingsarme cocon. 
Gebruik hiervoor kortingscode SHIELDSET, dan krijg je 10% korting.
De shieldsets zijn aparte producten in de webshop.

Bezig met laden...

Door het hoge percentage aan kwalitatief hoogwaardig zilverdraad (50%) wordt dit aardingslaken onder het eigen laken gelegd. Je bent dan minstens zo goed geaard als wanneer je rechtstreeks op een traditioneel aardingslaken ligt (waarin 3-5% zilverdraad is verwerkt). Ook heeft het een veel sterkere antibacteriële werking en is de levensduur veel langer!


Geaard slapen vermindert onmiddellijk de stress in het lichaam, verbetert direct de bloedsomloop, vermindert ontstekingen en zorgt voor een betere slaap. Dit levert een grote positieve bijdrage aan een gezond en stralend uiterlijk. 


De aardingsonderlakens zijn gemaakt van 50% van hoogwaardig zilverdraad uit Frankrijk en  50% tencel, geproduceerd in Oostenrijk van duurzaam geteelde eucalyptus bomen. Tencel is een van de meest natuurvriendelijke stoffen, nog natuurvriendelijker dan biologisch katoen. 

Door de hoge kwaliteit en duurzaamheid geven wij op alle zilveren aardingsonderlakens 2 jaar garantie.

Kijk op de pagina SLAPEN OP ZILVER voor de verschillen met de traditionele aardingslakens.


Let op: Alle earthing lakens met een rechthoekig patroon van 3-5% zilverdraad zijn Chinese imitaties aangezien Earthing USA gestopt is met het maken van dit type aardingslaken in 2016.
Op deze Chinese earthing lakens krijg je geen enkele garantie op de werking en bij normaal gebruik werken (geleiden) ze maar een beperkt aantal maanden.
Wij zijn sinds 2016 onze aardingsonderlakens onder eigen label gaan produceren omdat zelfs de originele 3-5% zilver stof niet goed genoeg was om lange tijd goede geleiding te garanderen. 
Als je een aardingslaken met 3-5% zilver bezit, is het essentieel om de geleiding na elke wasbeurt te controleren met een producttester of een multimeter. Als je laken niet goed geleidt, dus niet werkt, ontvang je ook geen gezondheidsvoordelen.